Ferrari: "Hulkenberg Çok Düşündüğümüz Adaylardan Birisiydi"

yazar:

kategori:

Ferrari, 2014 sezonu öncesinde Felipe Massa’nın yerine bir süre Hulkenberg ve Raikkonen seçenekleri arasında kaldı. Son karar ise Raikkonen oldu.

Domenicali “Hulkenberg ciddi şekilde düşündüğümüz adaylardan birisiydi.” Ancak Raikkonen’in deneyimi kararda etkili oldu.”

“Raikkonen takımı da tanıyor ve çok hızlı bir sürücü. Hata yapmıyor ve politik değik. Ancak Nico geleceği için çok iyi bir şansa sahip.” dedi.

Domenicali, Alonso – Raikkonen ikilisini yönetmekten endişe duymadığını söyledi.

Domenicali “Önceliğimiz iyi bir araç üretmek. Hızlı olursa sorun olmaz. Ancak hızlı olmazsa o zaman daha büyük sorunlarımız olur.”

“Her ikisinin de aynı şartlara sahip olacağı açık. Kimin önde olacağına performansları karar verecek.” dedi.


Yorumlar

  1. bence ferrari en iyi pilot hulkenberg,i almadığına pişman olacak . lotus giderse hulk . ferrari korksun hulk,tan

  2. Bence Rai kararı Alonsoya gozdagi vermek .Kendine guven falan degil.Kimse vazgecilmez degildir mesaji vermek. Kisaca ayar vermek .

  3. ayhan nahya avatarı

    Ferrari son yıllardaki şampiyon olamamadan dolayı kaybettiği prestiji geri alabilmesi için koltuğuna oturtacağı griddeki en iyi pilotu aldı, kimiyi aldı. Genç ve ileriye dönük daha fazla kullanabileceği pilot olan Hulk alınabilirdi ama ferrarinin almamasının sebebi bence, "eğer araba hızlı gitmezse pilotun bir günahı olmayacak, hulk süremedi değil kusur arabada diyecekleri" anlamı taşıyor. Bu da ferrarinin gelecek sene bütün sorumluluğu üstüne alıyor, arabayı harika yapacakları, pilotlar bakımından hiçbir mazeret üretmeyecekleri anlamına gelir. Ferrari kendilerine olan güveni ortaya koyuyor. Seneye hem araba hem de pilotlar olarak çifte dinamikle geliyoruz, bizden korkun diyorlar açık açık.

  4. kimi dışında ricciardone gibi birini alsalardı o zaman kızardım ama takım en büyük piyonu aldı bence.şuan gridin en iyi pilotu kimi ve sonra alonso.korkusuzluğundan dolayı kimi pes etmemesinden dolayıda fernando diyorum. gelmiş geçmiş ise mscdir.adı yeter formula 1= MSC

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir