Resmi: Bianchi 2014'te De Marussia'da Kalacak

yazar:

kategori:

Bu sene Marussia ile Formula 1’e giren Bianchi’nin Ferrari’nin desteğiyle Sauber’e geçebileceği söyleniyordu. Ancak Marussia’nın da Ferrari motoru kullanmak için anlaşması, anlaşmanın yenilenmesini kolaylaştırdı.

Bianchi “F1’e girişimde daha destekçi bir ortam umamazdım. En başından beri kendimi evimde gibi hissediyorum.”

“Sezona çok iyi başladık.  Sezon ilerledikçe mücadele artarken birlikte çok önemli şeyler öğrendik. Bu öğrendiğimiz şeyler gelecek sene bizi daha güçlü yapacak.” 

“F1’de yeni döneme girdiğimizde takımın bir parçası olacağım için çok heyecanlıyım. Birlikte iyi şeyler başarmak için sabırsızlanıyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. ki bu araçta bile kendini göstermeyi başarmiş bir şekilde..Kesinlikle orta siralarda napacagini merak ettigim ve bunu hak eden bir pilot

  2. Hımm. Ben Sauber'e geçeceğini düşünüyordum. Belli ki Raikkonen ile uzun vadeli düşünüyorlar, Bianchi'yi 2016 sonrasına saklıyorlar. Bunu da Mclaren kapmasın 😀

    Yalnız Singapur'da Chilton'a takım emri verildi yol vermesi için, vermedi ve bir ara Bianchi'yi geri çektiler. En arkada öyle de bir durum oldu.

  3. Bianchi gibi yetenekli suruculer en azindan 1 sene gridin ortalarinda bir takimda yarismayi hakediyor, bu adam simdi gridin en yavas aracinda kendisini nasil gostersin..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir