Alonso, Vettel'in Kurallara Aykırı Araçla Üstün Olduğunu Düşünmüyor

yazar:

kategori:

Bir süredir Red Bull aracının çekiş kontrol sistemine ya da egzoz beslemeli difüzör tarzı bir sisteme sahip olduğu söyleniyor.

Alonso “Tüm sene boyunca motor sesi farkı Red Bull’da vardı. Singapur cadde pisti olduğu ve insanlar virajlarda izleyebildiği için bu daha açık olmuş olabilir. Ancak Barcelona’daki kış testlerinde bile Red Bull aracından farklı sesler geliyordu.”

“Bu yüzden diğer takımlara göre farklı bir şey kullanıyorlar ancak bu tamamiyle normal bir şey çünkü her yarışta cumartesi ve pazar günleri kontrollerden onay aldılar. Bu yüzden tamamiyle kurallara uygunlar. Onlardan daha iyi iş çıkarmam ve potansiyeli maksimum seviyede kullanmak bize bağlı. Söylenenler karşısında kötü bir hisse sahip değilim.”

“Araç içerisinde maksimumu yapmaya çalışırsınız. Ancak Red Bull aracının virajlarda sizden hızlı olduğunu gördüğünüzde hissettiğiniz ile Mercedes’in aynı durumda olduğu zaman hissettiğiniz tam olarak aynı olmuyor. Ancak dediğim gibi her şey iyi ve daha iyi iş çıkarmak bize bağlı.” dedi.


Yorumlar

  1. alonsoya tebrikler mantıklı bir yorum yapmış. Bide bazı taraftarları tuttukları pilotu örnek alsalar…

  2. bir telefon açıp söyle istersen.

  3. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Alonso işi bilmiyor arkadaş.Hazır herkes aracın illegal olduğundan bahsederken sen de katılsana onlara.Hem vetelin morali de bozulmuş olur..İnsan biraz politik düşünür be alonso.

  4. Alonso olaya daha mantikli yaklasmis, Lewis gibi sallamamis 🙂

  5. ÖZET: Redbullda birşeyler var fakat kontrollerden geçtiklerine göre bir sorun yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir