Raikkonen: "Red Bull'u Yenebiliriz"

yazar:

kategori:

Raikkonen “Bu sezon öncesinde onları yendik ve daha sonraki yarışlarda yine yenebileceğimizden eminim. Açıkçası son yarışlarda oldukça güçlü oldular ancak biz de onları yenmeye çalışacağız.”

“Tüm sene güçlüydüler. Tabi ki bazı yarışlarda beklendiği kadar güçlü olmadılar ancak son dönemde çok güçlüydüler. Umarım normal pistlerde daha fazla şansımız olur.” dedi.


Yorumlar

  1. Güçlü bir performans çıkaracaklarını düşünüyorum.

  2. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    bu arada yağmur olursa,, tahminim,,,, yenmeyi bırak kimi ,,,,,,,podyuma bak derim

  3. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    yenmekten kastı illaki şampiyon oluruz değil ,rbr yi bazı pistlerde yenerize getirmiş ,ümitli olmak herzaman iyidir ,yok kaybederiz diye yapamayız diyerek, zaten bir işe başlanmaz

    aferin hep böyle olmak lazım

  4. Guzel kardesim haklisin siralamalarda biraz yukaridan baslasa daha iyi kafa tutar ama gecmesi neredeyse imkansiz, su an Redbull`un rakibi yok, sonrasinda Mercedes ve Ferrari pistine gore su an en hizli araca sahipler bence, ondan sonra Lotus ve performansini yukselten Mclaren geliyor. Rai iyi biseyler yapabiliyorsa ancak lastik koruyarak 1 pit az yaparak yapabiliyor. Son yarista Grosjean 3. basladi ve hizi gayet iyiydi ama Redbull`u birak gecmeyi yaklasamadi bile..

  5. lotusa uyucaktır burası.kimi normal yarış pistlerinde her zaman iyi gitmiştir

  6. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    macaristanda hakkından geldi rai vettelin lotus gerçekten yarışlarda red bulla ayak uydurmaya çalışan tek araç rai sıralama turlarında bi türlü önde olamadı önlerde başlayabilse şuanda vettel bu kadar rahat şampiyon olamazdı.

  7. Rai`nin bu iyimserligine de sasiyorum, adamlar baska gezegende nereye yeniyosun 🙂 Amac diger takimlari yenmek olsun bari..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir