Alonso Kore'de Zorlanacaklarını Düşünüyor

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton’un ilk sırada tamamladığı ilk gün Mercedes ve Red Bull sürücüleri ön plana çıktı. Alonso ise liderin 0.7 sn gerisinde kaldı.

Alonso “Bu pistte de aerodinami fark yaratıyor. Bu yüzden son yarışlara göre çok büyük sürprizler beklemiyorum. Zaman tablosu önceki yarışlarda olanlara benziyor. Bu yarışta da zorlanacağımızı düşünüyoruz.”

“İki lastik türü arasındaki fark Singapur’daki kadar açık değil ancak süper yumuşak lastikler kesinlikle çok aşınıyorlar. Pist koşullarının gelişmesinin bunu nasıl etkileyeceğini göreceğiz.”

“Performans açısından her şey kolay olmayacak ancak pazar günü iyi iş çıkarabileceğimizi düşünüyorum. Artık elimizdeki araçtan maksimumu çıkarmaya; yarın ve pazar günü mümkün olan her şeyi yapmaya hazır olmalıyız.” dedi.

Felipe Massa ise daha umutlu açıklamalar yaptı. Massa “Henüz cuma günündeyiz ve rakiplerimize göre nerede olduğumuzu anlamalıyız. Mercedes ve Red Bull’lar çok güçlü görünse de bizim de son yarışlara göre mücadele etmemi sağlayacak daha rekabetçi bir araca sahip olmamızı umuyorum.” 


Yorumlar

“Alonso Kore'de Zorlanacaklarını Düşünüyor” için 5 yanıt

  1. sana sorsaymış…

  2. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    REdbull gizli taktiğini öğrenip birşey yapmaya hayal kuracağınıza birşey keşfedip öyle başarı elde etmeye çalışın.

  3. Aferin Massa seni beğendim bu hafta az konuşup öz iş yaptın. 0.44 saniye hiçte fena değil fark olarak. Yarıştada benzer performans sergileyip maksimum puanları ferrariye getirmeni bekliyorum doğru işler yapıyorsun bu hafta.

  4. Seneye redbull'un gizli taktiğini öğrenip michael schumacher dönemi gibi bir dönem başlatmanızı umuyorum en azından takımları kazanıp sizi tekrar 1 numara olarak gridte görmek istiyorum 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir