Raikkonen: "İlk Seanstaki Kazada Özel Bir Durum Yoktu"

yazar:

kategori:

Raikkonen, son viraja gelirken aracın arkasını kaybetti ve ardından bariyerlere vurdu. Bu kaza ile Raikkonen’in aracının ön süspansiyonları hasar gördü. Ancak Lotus mekanikerleri aracı 2. seansa yetiştirdiler.

Raikkonen “Pist dışına taştım. Aracın arkasını kaybettim. Hepsi bu. Özel bir şey yok. Bu tür şeyler olur ancak şanslıydım ki takım aracı 2. seansa yetiştirmeyi başardı. Bu yüzden çok zaman kaybetmedik.” dedi.

İkinci antrenmanlarda Raikkonen, aracın sağa çektiğini ancak bunun biraz çalışmayla düzeltileceğini söyledi.

Raikkonen “Direksiyon üzerinde çalışma zamanı bulamadığımız için kazayla alakalı bir durumdu. Araçtaki hasarları düzeltmek zorunda olduğumuz için ikinci seans başlamadan direksiyon için zaman bulamadık.” dedi.


Yorumlar

  1. sınan matias avatarı
    sınan matias

    sıradan ve amatör? sıradan olmasını anlıyorum peki bu amatör, profesyonel kaza nasıl oluyor?

  2. Sırf bir tur daha atmamak için kaza yaptı 🙂
    Takım kaza yaptığını görmemiş olmalı ya da kazadan hemen önce söylemiştir. Kimi de düzlükte cevap verecekken kaza yapıp malum durumu bildirmiştir.

  3. Nasil yani? "Olmaz duvara girdim" cumlesini kaza yapmadan once mi soylemis? 🙂

  4. Yalnız kaza olmadan hemen önce telsizden mühendisleri "Kimi zaman var 1 tur daha atalım" diyormuş ve Kimi de "Olmaz duvara girdim abi." demiş… Twitter'dan takip ettiğim kadarıyla olaylar böyle.

  5. pist dışına çık, tutuşu kaybet, spin at. sıradan ve amatör bir kazaydı dediğim gibi. en azından yok aracın orasında şu vardı, böyle oldu diye kaza yaptım gibi bahanelere sığınmamış.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir