Hamilton: "71 Kiloyum ve Bir Taraflarımı Kesmeden 65 Kiloya Düşemem"

yazar:

kategori:

Gelecek sezon öncesinde, ağır sürücülerin dezavantajlı olmamaları için minimum ağırlık kuralının arttırılması için bazı çalışmalar var.

Bu konuda yorum yapan Hamilton, biraz espirili biraz argo bir şekilde cevap verdi. Hamilton “71 kiloyum ve testislerimi kesmezsem 65 kilo olamam. Ve gerçekten sağlıklı besleniyorum.” dedi.

Gelecek sene için ideal kilonun 65 olduğu söyleniyor. Bu durumu değerlendiren Webber “Herkes bana niye bu kadar zayıf olduğumu soruyor. Ne kadar hafif olursan o kadar avantajlı oluyorsun. Az kilolu sürücülerin de minimum ağırlığın artması için zorlaması lazım ancak zorlamıyorlar çünkü bu onlar için iyi olmaz.” dedi.

Button “Çok yetenekli bir sürücü boyu ve kilosu yüzünden Formula 1’e giremeyebilir. Eğer 5 kilo fazlası varsa bu tur başına 0.2 sn demek olur. Bu da kariyerinin sonu anlamına geliyor.”

“Bu kuralın değişmesi lazım. Adil olmak için biz sürücüler bunun için zorlamalıydık.” dedi.

Son dönemde bu konuda haberlerin artmasına rağmen, bu kural değişikliğinin tüm takımlar tarafından onay alması gerektiği için gelecek sene için değişikliğin pek mümkün olmadığı düşünülüyor.


Yorumlar

“Hamilton: "71 Kiloyum ve Bir Taraflarımı Kesmeden 65 Kiloya Düşemem"” için 19 yanıt

  1. Digerlerini bilmem ama hamiltonun malum yerlerini aldırması beyaz pilotlara nazaran daha çok işe yarayabilir:)

  2. Vettel 58 kilo, gelecek sene 0.3-0.4 saniye kazanabilir Button'a göre 😀

  3. Allah seni kahretmesin Lewis o ne biçim konuşma öyle 🙂

  4. TifoAlo HRT avatarı

    Rosberg fena sokmus lafi tebrik ediyorum ozetlemek gerekirse seb demiskii digerleri hakkinda"digerleri havuzda kendilerini mutlu ederken biz cok calisiyoruz demis"

    Rosbergde soyle yanit vermis:"cok kibirli davraniyor eger boyle yapmaya devam ederse insanlar ona saygisini kaybeder ve yuhalamaya devam eder ayrica benim kendimi nasil mutlu ettigime degil kendi isine odaklansin demis"

    En kibar bu kadar oldu…

  5. kısacası seb benim şeylerimle ilgileneceğine kendi işine baksın demiş 🙂

  6. Bayan pilotlar için fırsat olur belki kilo işi…

  7. konuyu açmışsınız türkcesi neyse yazın.abdullah konuya dahil oldun görev senin gibi yinede sen bilirsin !

  8. ee o zaman büyük sorun var demekki.dil yanlışsa münasibiyle çevirirsi; değilse olduğu gibi aktarırsın ama aktarırsın zira herkesin her şeyi bilmeye hakkı var elbette !

  9. Abdullah Çelik , aşağıda çekinceleri belirtmiş aynısı bende de var 🙂

  10. seni hep takdirle takip ediyorum.şayet sitenin çevirmediği önemli bir yorum varsa zaten yazında belirtmişsin ingilizcesini yazmışsın ancak madem konuyu açtın türkcesinide yazmalıydın ben ingilizce bilmiyorum bilmekde zorunda değilim.tabiki esas suçlu trf1 dir.her zaman övsekde yeri geldiğinde yermesinide bilmeliyiz.hiç kimse kusura bakmasın herkes işini yapsın 🙂

  11. valla ben de utandım çeviremedim o açıklamaları.

  12. Bu pilotlar iyice seviyeyi düşürdüler bir de burdan yakalım 🙂
    Autosportun bir formunda söylenilenlere Vettel diğer takım ve pilotlara genelleme yaparak laf atmış, bunu Rosberg üzerine alarak cevap vermiş. Türkçeye çevirmiyorum 🙂 İngilizcesi şöyle:

    Rosberg hits back on Vettel after Seb's comment that he and his team are working harder while others "are hanging their balls in the pool".
    Nico

    – "My guys are working so hard, day and night. Sebastian can't even know if his team is working harder. We are doing everything we can, this remark was a bit arrogant. Sebastian should care less about my balls and rather mind his own business."

    – "With such statements he risks losing the respect of the other drivers. I will also talk to him personally about this."

    – "Sebastian is incurring the booing himself. If he talks about how I'm hanging my balls into the pool, then there are also such boos. This manner almost backfired when I almost stole his pole position in the last race".

    Ama kısmen de olsa Seb'e hak verdim 🙂

  13. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    basketballs + piton

  14. Zencilerle arapların fıkralara konu olmaları hala bi merak konusu … 😀

  15. maan he got balls 😀

  16. F1 pilotu olmak için "cesaretli" olmak gerekiyor ama "cesareti" altı kilo çekeni de ilk defa duyuyorum 😀

  17. Yusuf  Hitay avatarı

    maalesef 8 kiloya tekabül etmiyor. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir