Lauda: "Hamilton – Rosberg İkilisi Alonso – Raikkonen İkilisinden Daha İyi"

yazar:

kategori:

Lauda “Rosberg ile Hamilton Mercedes’in dönüm noktasında çok önemli yere sahipler.”

“Lewis öylesi bir doğal yetenek ve Rosberg ile her teknik detayda birbirlerini tamamlıyorlar. En iyi sürücü ikilisi bizde. Alonso ve Raikkonen bile o kadar iyi olmayacak.” dedi.

Lauda, Hamilton’un gelişini övmesine rağmen takımın yaşadığı sıkıntılar için eski pilotları Michael Schumacher’i suçlamıyor. Hamilton “Schumacher olsaydı pek bir şey değişmezdi. Belli bir süre sonra takımların yeni bir motivasyona ihtiyacı olur. Bunu da üst düzey bir sürücü yapabilir.” dedi.

Lauda, Mercedes’in daha başarılı olabilmesi için daha fazla harcama yapması gerektiğini farkettiğini söyledi.

Lauda “RRS sistemi devreye girdi. Ancak buna Mclaren, Red Bull ve Ferrari değişik sebeplerle uymadılar.”

“En baştan itibaren RRA’yı unutmamızı söyledim. Red Bull’u yenmek istiyorsak yeni ve daha iyi insanlara ihtiyacımız olduğunu söyledim.” dedi.

Lauda, bir ara Ross Brawn ile Paddy Lowe arasında gerilim olduğunu kabul etti. Lauda “Bu duruma açıklık kazandırdık. Paddy bize beklediğimizden daha erken geldi ancak artık o teknik bölümden sorumlu. Onunla Ross arasındaki işbirliği çalışıyor.”

“Ross takım patronu. Paddy teknik bölümden sorumlu. Bu seneki sonuçlarımız kararların doğru olduğunu gösteriyor.” dedi.


Yorumlar

“Lauda: "Hamilton – Rosberg İkilisi Alonso – Raikkonen İkilisinden Daha İyi"” için 17 yanıt

  1. Bu lauda da kendi adamlarını övmek için iyice saçmaladı artık. Hamilton'ı anladık iyi pilot da rosberg nedir yavvv??? Ne başarmış bugüne kadar??? Nesi iyi pilotmuş???

  2. ALO-RAI ikilisi kulağa hoş gelse de neler olacağı meçhul. İsim anlamında Ferrari önde olsa da HAM-ROS ikilisi daha kontrol edilebilir bir kadro. 2 tane 1.pilotla yarışmak her zaman başarıyı garantilemez. (bkz: 2007 – Vodafone McLaren Mercedes)

  3. Lauda dostum,

    Henüz Raikkonen ve Alonso ikilisini yaşamadık. Seneye tekrar görüşlerini almaları temennimle.

  4. ALO-RAI(Yavuz)  avatarı
    ALO-RAI(Yavuz)

    güzel ve ağır bi laf….

  5. lauda kusura bakma ama BABA'lar önde gider EVLATLAR ancak onları izler senin ham ve ros ancak rai ve alonsoyu ancak takip edrler haberin olsun .

  6. Bu adamlar F1 pilotu olmus yaa, ne diyelim! Yasayan efsanelere zaten kimse itibar etmez, hayatta olmayan efsaleri ise ovup bir sey bildiklerini zannederler!

    Ama suc Schumacher, sende! niye rekorlari kirip bu adamlari tarihten siliyorsun ki!? boyle ele gune malzeme oluyorsun! ruyalarinda sampiyonluk kazananlar elestirir, sampiyonluk kazananlar elestirir, bir kere F1 araci kullanan ya da kullanmayan elestirir!

    Bu adamlar cirkeflesmekten ve kucumsemekten bikmadi, Schumacher `kapaklamak`tan bikti arkadas!

  7. Eray Parlak avatarı
    Lauda, Hamilton'un gelişini övmesine rağmen takımın yaşadığı sıkıntılar için eski pilotları Michael Schumacher'i suçlamıyor..

    Sıkıntıyı Schumacher yapmış olmalı bencede. Teknik açıdan birşey veremedi Rosberg kadar,hızlıda değildi zaten,yarış zekası desen oda yok,aracı taş gibiydi hiç arıza vermedi,Pit duvarı kusursuzdu taktiksel olarak zaten hiç hata yapmadılar schumacher için, motivasyon üst düzeydeydi zaten.
    Schumacher pirelliyi sert şekilde eleştirirken takımdan rosberg şikayet etmiyor schumacher alışmalı tarzında yorumda yapılmadı zaten.. Zaten boşa konuşmuş bakın pirelli lastiklerini herkes çok seviyor !!

    Haklısın be Lauda suçlama bencede…

  8. onların şekli yeter 🙂

  9. bu adamda hafıza kaybı baş tutmuş beli abi raikonen-alonso dioruz yani senin anlıcağın senna-prost gibi efsane olurlar demedi demeyin

  10. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    lauda sen diysen doğrudur :))

  11. ve bu yüzden ya brawn gidecek yada fry.ben hem brawn hemde fry gidecek diyorum

  12. JhackRapunzel  avatarı
    JhackRapunzel

    Uçuk bir açıklama olmuş 🙂

  13. nerde daha iyi.ferrrari 2014 için en iyi pilot kadrosuna imza atmıştır.lauda dede sen nerdesin be dede ! (malezyada biz gördük olanları.detaylara girsek daha neler neler be dede !)

  14. Yani Hamilton geldi de Mercedes sınıf mı atladı, yoksa ben mi yanılıyorum? Takımda açıkça birinci pilot olmasına rağmen aşağı yukarı Rosbergle benzer işler çıkartıyorlar. Schumi birinci yılından sonra Rosbergle eşit dengeyi tutturdu. Son yılında ise bu dengeyi hafiften kendi tarafına çekmeye çalışsa da sağolsun Mercedes aracının mükemmel(!) dayanıklığı ve takımın şahane(!) stratejileri sayesinde bunu gerçekleştiremedi. Yine de işler yolunda gidilmiş olması durumunda Rosbergi gölgede bırakabilecek ışıltıyı gösterdi.

    Lauda Efendi yeni pilotuna istediğin kadar methiyeler düzebilirsin; ama başka bir pilotu yerin dibine sokarak değil.

  15. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    niki batırmışın gene hacı

  16. Lauda amca sen önce pilotlarına gaza bastıklarında arkalarına yapıştıracak bir araba ver derim. Michael Schumacheri ekibin madara etti adamı bu sezon bu durumdaysanız buna efsanenin de katkısı büyüktür 2012 sezonunu adamın yarışları parça denemekle geçti be 🙁

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir