Raikkonen: "Hata Yaptım"

yazar:

kategori:

Raikkonen hızlı turunda ilk sektörde kendisinin en iyi derecesiyle geliyordu ancak sonraki iki sektörde beklenen dereceler gelmedi.

Raikkonen, 10. ve 12. virajlarda hata yaptığını söyledi.

Rakkonen “Bir hata yaptım ve artık turun gittiğini biliyordum. Ancak bazen böyle şeyler olur.”

“Yarınki yarışta biraz daha iyi olmayı bekliyorum. Geçen yarışta tüm hafta sonu aracın ön tarafında sıkıntı yaşamıştım ancak bu sefer daha iyi olmayı bekliyorum.” dedi.

Romain Grosjean “4. olmak çok iyiydi. Açıkçası bu tür sıra kazanma istediğimiz türde bir şey değil ancak kural kuraldır. Ve pistin temiz tarafından kalkacak olmamız olumlu bir şey.”

“Yarış uzun ve lastik aşınması açısından ilginç olacak. Ancak mümkün olan en iyi sonucu almaya çalışacağız.” dedi.


Yorumlar

  1. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    yahu millet,,,, adam monza da çok iyiydi ,perez mahvetti yarışı ama çok güzel asıldı yarışa ,adam sıngapurda da gerilerden geldi podyuma çıktı çok güzel asıldı yarışa,, gene aynını yaparsa atıp tuttanlara,, yüzünüz kızaracak diyorum ,benim bildiğim kimi raikonen de aşırı sağlık sorunu veya aracında aşırı sorun yoksa ,her zaman yarışlara asılır ve yarış sonu kaskını çıkardığında, anlarsınız nasıl kan ter içinde kaldığını ,,efor sarfettiğini,,, ben olağan durum içinde 3 şey düşünüyorum

    1 kimi eski günlerdeki gibi lastik koruyarak değil,yarışa asılarak aracı zorlayarak kazanmak istediği için farklı stratejiye geçtiler takımla , diye düşünüyorum

    2 kendisininde dediği gibi, hatasından geri kaldığını düşünüyorum

    3 önemli bir mevzu ama günü geldiğinde söylerim ,takım değiştirmeyle ilgili ,geçmişte de oldu gibi tahminlerim var

    ayrıca olaya birde şu yönden bakın ,kimi neredeyse çoğu zaman diyor, hata yaptım v.s genelde yavaş kalmayı kendisine bağlıyor, bu adamı ondan severim,,, gidipte takım dandik, takım yavaş araç veriyor demiyor,,,,, ben kendim hatalıyım dediği,, yüzlerce haber duymuşumdur kimi den takıma fazla laf sokmaz,,,

    bu olaylarıda anlayana, kızım sana diyorum ,gelinim sen anla gibisinden yazdım 😀

  2. hani sizin şu kimi galibiyetin kokusunu aldımı bırakmaz demeçlerinize istinaden yazdım yazıyıki seneye nasip olursa göreceğiz istikrar abidesini.peki senin 27 yarış üst üste puan alan pilotun ne olduda anlaşmadan sonra romaine geçilmeye başladı veya 12 yıllık sırt ağrıları debreşti.kimiyi hepimiz az çok biliyoruz.iyi pilottur hızlıdır ama istikrar konusunda bir alonsoyla karşılaştırmak gerçekten komik oluyorsunuz.

  3. Kimi yakışmıyor sana, anlaşmadan sonra motivasyonun düştü

    bence kol bozuk.

  4. kendi ağzınla diyorsun raikkonen son zamanlarda sıralamalarda yavaş diye. ben de grosjean hızlı olduğu için değil, raikkonen yavaş kaldığı için grosjean önde oluyor diyorum, benle aynı şeyi demene rağmen diğer haberde ağzı olan konuşsun falan demişsin. çok ilginç bir mantığın var doğrusu.

  5. Motivasyonla ilgisi yok, bugun cuvalladi Q3 de, siralamalari bir turlu iyi olamadi son zamanlar, hayirlisi bakalim..

  6. yahu arkadaşlar motivasyonu düşük olsa, podyumda olmaz.

  7. Scuderia Raikkonen06 avatarı
    Scuderia Raikkonen06

    Emir kardeşimiz anlatmış yani daha yoruma gerek yok bunu oku sonra düşün düşün düşün nereye kadar 😀

  8. En ufak sorunda motivasyon kaybı? Bence bu noktada Raikkonen'le Alonso'yu karıştırmışsın. Hiçbir dönem istikrarlı olmaması? OH C'MONN!!!!!!!

  9. Neyi anlatmak isteyipte anlatamadığın 🙂 adamın F1'de 27 yarış üst üste puan alma rekoru var bu adam mı istikrarsız? daha geçen yarış podyumdaydı öyle veya böyle…

  10. kimici arkadaşlara anlatmak isteyipte anlatamadığımız konu bu arkadaşlar.kimide hiç bir zaman istikrar olmadı.ve muhtemelen ferraridede olmayacak.kimi ile alonsoyu ayıran başlıca özelliklerden biri bu.kimi en ufak problemde motivasyon eksikliği yaşar alonso aksine dahada güçlenir.amacım kimiyi yermek değil. bu bilhassa transfer haberlerinde alonso şimdi yandı gibi kelimeler sarfeden arkadaşlar için bir daha düşünmelerini tavsiye ediyorum.

  11. Aynen diper takımların düzlük hızı 327 lerde lotus ise 310 bu durumda ne geçiş yaparsın nede atak.

  12. Kimi yakışmıyor sana, anlaşmadan sonra motivasyonun düştü!

    Düzlük hızı en kötü olan takımın 2 pilotundan biri olarak yarınki yarışta zor yer kazanırsın be Kimi.Aynı şey Gro içinde geçerli arkadaki Ferrariler ve Sauberler büyük tehdit, Sürünen düzlük hızı karşısında.Yarın yarış Lotuslar için trafikte berbat olacak.Lotus performans anlamında çok dağıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir