Vettel: "İlk Turum Yeteri Kadar İyi Olduğu İçin Şanslıydım"

yazar:

kategori:

Vettel, Singapur’da olduğu gibi Kore’de de tek tur atarak pole pozisyonunu kazandı. Vettel, Kore’deki son hızlı tur denemesinde Raikkonen’in arkasına takıldığı için zaman kaybettiğini söyledi.

Vettel “Bugün çok yakındı. 3. seansta ilk denememde çok iyi bir tur attım ve daha iyisini başarmanın zor olacağını düşündüm.”

“İkinci turumda Kimi ısınma turundaydı ve geriye düşmek için zamanım kalmamıştı. Ancak şanslıydım ki ilk turum yeteri kadar iyiydi.”

“Mercedes’ler güçlüydü ve orta sektörde rahat göründüler. Biz birinci sektörde iyiydik ve orası tamamiyle düzlüklerden oluştuğu için şaşırtıcıyı. Düne göre aracı geliştirdik çünkü dünkü antrenmanların ardından tamamiyle mutlu değildim.”

“Koşullar açısından yarın yağmur da olsa kuru zemin de olsa iyi olmalıyız.  Tayfun ya da yağmur olup olmayacağı net değil. Bakalım neler olacak.” dedi.


Yorumlar

“Vettel: "İlk Turum Yeteri Kadar İyi Olduğu İçin Şanslıydım"” için 9 yanıt

  1. Eline ayağına sağlık Şampiyon yine hatasız bir turdu. Elde edilen bu pole pozisyonu benim çok önemliydi Motorlar'da pole pozisyonun da Renault Ferrari ile eşitlendi şuan bu iki markanın pole pozisyon sayıları eşit 208&208 üçüncü ise Ford Cosworth=139 pole pozisyonu ile dördüncü Mercedes=99 Pole pozisyonu ile.

  2. utanmaza bak.duyanda son seansa kalamamış sanacak.düzlüklerde hızlıydık ve şaşırtıcı mercedeslerden endişeli yok lotuslar güçlü.bayatladı bu sözler vellet,argümanını genişlet biraz!!!!

    inşallah yarın o tayfun gelirde sizi kanatlandırıp geri dönmemek üzere hurdacılara gönderir. birgün o parmağı velletin (…………….) a) gözüne b) göğsüne c) şey neyiyidi yaa. iterler.

  3. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    arkadaş ağlaya ağlaya 4 lemeye gidiyor vettel, yapma artık normal demeçler vermiyorsun diğer sürücülerin yaşadıkalrını anlattıkları gibi ama bari sus şanslıydık ,lastik kötüydü ,v.s v.s ama hep 1 yeter alonso yu geçti vettel, rbr de ferrari yi geçti ,bu tarz demeçlerde

  4. ''Biz birinci sektörde iyiydik ve orası tamamiyle düzlüklerden oluştuğu için şaşırtıcıyıdı'' vettel acaba hangi gün hızlı olduklarında şaşırmayacak.

  5. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    sevcan kardeş sen yorum tarzına dikkat et.

    39 tane hesabı olan birisi üçkağıttan bahsediyor dramaya bak.

  6. abdurrahman yorum tarzına dikkat et

    ağlama felan bune

    biz Diaz ağlıyor desek provakatör oluruz demi

    la siz ne üç kağıtçı insanlarsınız

  7. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    dün söylemiştim.bakmayın ağladığına endişe ettiğine filan inanmayın yarın yine pole alacak demiştim.İnsanları aldatmaya gerek yok pole belli.Sonra da niye yuhalanıyorum diye ağlamayacaksın.

  8. Tüh görüyormusun strese girmiş Allahtan ilk turunu çok iyi atmış

  9. Schuminin kendinden sonra F1 e bıraktığı bomba VETTEL alaman mucizesi….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir