Vettel Şampiyonluk İçin Aceleci Değil

yazar:

kategori:

Kore’de art arda 4. zaferini kazanan Vettel, artık 4. şampiyonluğuna daha da yakınklaştı. Artık Vettel’in hangi yarışta şampiyonluğu ilan edeceği konusu gündemde.

Gelecek hafta Japonya’da Vettel kazanır ve Alonso 8.lik ya da daha kötü bir sonuç elde ederse Vettel şampiyon olacak.

Vettel “Dürüst olmak gerekirse bunu düşünmeye çalışmıyorum. Daha çok günümüze odaklanıyorum. İki sene önce Suzuka’da inanılmaz bir yarış geçirmiş ve başarmıştık ancak daha çok puan var.”

“Şu anda her şey iyi görünüyor olsa da Fernando’nun hâlâ şansı var bu yüzden oyunumuzun zirvesinde olmalıyız. Dürüst olalım, iyi bir dönem geçiriyoruz.”

“Takımın gerçekten iyi çalışmasından, aracın çalışmasından keyif alıyoruz. Sizin dışarıda gördüğünüzden daha fazla sınırdayız ancak Singapur ya da buradaki gibi sonuçları almak güzel.”

“Ne zaman şampiyon olacağımı önemsemiyorum. Japonya için sabırsızlanıyorum çünkü orası dünyanın en güzel pistlerinden birisi.”

“Buradaki mücadele yakındı. Lotus bugün muhtemelen daha iyi lastik kullanımına sahipti. Romain bugün biraz daha erken pite girebilirdi ancak öyle olsaydı buna cevap veremezdik.”

“Güvenlik aracı olmasaydı daha yakın olabilirdi. Kimi oldukça istikrarlıydı ancak bizim de bir kaç salisemiz daha vardı.” dedi.


Yorumlar

“Vettel Şampiyonluk İçin Aceleci Değil” için 14 yanıt

  1. hep aynı hikayeler telsizden ön lastik sorunu veye vibrasyon ardından en hızlı tur sonra sakin ol araçı finişe getir her yarışta son turlar ses kaydı otamatik devreye giriyor ben problemli aracla en hızlı turu atarım mı demek istiyor neye calışıyorlar hala anlamış değilim…

  2. tarihle o pilotun karıştırmayacaksın birkere eğer tarihide bilmiyorsan araştıracaksın

  3. her zaman saygısını koruyor ama herzaman yuhlanıyor nasıl bir saygıysa zorla krndini sevdirmesine gerek yok napcan kader be gülüm diyecen…

  4. her zaman saygısını koruyor derken; hrt pilotu karthikeyana yaptığı el hareketini ve yarış sonundaki açıklamalarını çabuk unutmuşsun rambo

  5. Vettel'in açıklamaları suni yorumsa seninki de ajdar gibi bir durumdur herhalde.

  6. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    o Zaman 2010-2011-2012 Alonso'nun hakkıydı.

    Hak mevzusuna girersen işler degişir.

  7. Asıl suni

  8. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    burda doğru söylemişsin malesef adalet her zaman yerini bulmuyor ,,,,yada şanssızlık bazen kötü etkiliyor

  9. senin diaz ne çeşit bi şampiyon 05 kimi nin 06 şuminin hakkıydı

    seni seni…..

  10. Adamsın adam koçum benim

    her zaman saygısını koruyor

    kendini şimdiden şampiyon ilan etmiyor

    her zaman temkinli aslanım benim

  11. tarihin en iyi pilotu olmaya doğru gidiyor.

  12. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    podyum da gene sordular, vettel e ,vettel de yahu manyak bir yarıştı ,aracımız zaten sorunluydu gördünüz,, takım uyarıp duruyordu ama ben fastest lap yapıyordum zordu yani,,,,,,, hem sorun var hemde en hızlı tur v.s zor oluyor ,,,,,,arada müslümden arabesk takıldım,,,,, ist ankara uzun mesafe, bolu dağı var ,,,,,manzarası pek hoş 😀 falan şarkıda çaldım,,,,,, kısaca zordu yahu çok zor ,2 saniye fark atan araçla zor oluyor,,,,,,,,, 5.10 saniye lazım dedi ve spiker diğer yarışmacılara yarışla ilgili sorular sorup hikayeye devam etti 😀 ,,,,,,,,

    vettel açıklama yapınca, ne sallayacak diye izliyorum 😀 adam 1+1= 1 olunca nasıl maceralar sallayacak diye çok gülüyorum açıkcası 😀

  13. Suni şampiyondan suni yorumlar
    >:)

  14. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Bugün Red Bull, Lotus ile aynı seviyede lastik aşınmasına sahipti. Hamilton ve Alonso'nun 1.50'lerde dolaştığı vakit,1.44-1.45 li dereceleri sadece Vettel ve Lotus yapabiliyordu.
    Ne diyelim; Helal olsun!
    Hem en hızlı aracı yap, hem de lastiklerine iyi davran. Fevkaladenin fevkinde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir