Alonso, Massa ile Yaşananları Önemsemedi

yazar:

kategori:

İlk turda Massa, uzun düzlüğün sonunda neredeyse Alonso’ya vuruyordu.

Alonso “Önemli bir şey yoktu. 3. viraja geldiğimizde tüm araçlar yakındı. Felipe başka bir araçla temas yaşadı mı bilmiyorum. Risk almamak için onunla temastan kaçınmaya çalıştım ve bir şey olmadı.”

“Sorun yok. Yarışımda bir şey değişmedi çünkü zaten Nico’nun arkasındaydım.”

“Felipe ise bir kaç sıra kaybetti çünkü sonunda 9. oldu. Ancak önemli olan takımlar şampiyonası açısından nasıl performans gösterebilirdik bilmiyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. çok yüz verme bu pilotlara, şımarıyorlar.

  2. Nico Rosbergi bu yarış hiç beğenmedim hatta lanetledim lanet olsun sana şeklinde ilk turda. Yaw Alonso dışardan ivme yakalamış gidecek adam Alonsoyu toprağa taşırıyor Alonso orada 3. lüğe falan çıksa belki temposu güzel olacak. Gerçi abdestsiz babama namaz mı daynacakta her neyse orada Alonsoyu dışarı taşırması olmadı Vettele gelince hepsinin basireti bağlanıyor Alonso olunca dışarı taşırıyor vicdansızlar. Hep bunun yüzünden Massanında yarışı berbat oldu. Yılanın başı Rosberg. Sopa yok düz yolda kıvılcım çıkardı işte. Hamiltonu geçme heyecanında arabanın kanatları aşağı bastı birde tabi adalet yerini buldu keşke puan alamayaydı. Kime iyi desek şımarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir