Hulkenberg Sauber'de Kalabilir

yazar:

kategori:

Hulkenberg’in henüz gelecek sene için anlaşması bulunmuyor. Kore’deki performansıyla herkesi etkileyen Hulkenberg’in adı güçlü bir şekilde Lotus ile anılıyor. Ancak gelecek sene ağır sürücülerin koltuk bulma şanslarının zorlaşması Hulkenberg’i de olumsuz etkiliyor.

Bunun yanında takımların giderek sponsor desteği araması Hulkenberg’i daha da zor duruma sokuyor. Hulkenberg’in Dekra sponsorluğunun bir çok takım için yetersiz olduğu düşünülüyor.

Ancak takım patronu Monisha Kaltenborn “Onu takımda tutmamız bir ihtimal.” dedi.

Lotus takım patronu Eric Boullier de “Bir sürücüyü tek yarışa bakarak değerlendirmeyiz. Onu uzun süredir tanıyoruz. Ve yine kendisini, iyi bir araçla önlerde mücadele edebileceğini gösterdi.” dedi.


Yorumlar

  1. Sauber ve Lotusun kötü olacağını neye dayanarak söylüyorsun?

    İkisi de as tasarımcılarını kaybettiler. İkisi de parasız pulsuz durumda. Gelişim kaydedebileceklerini düşünmüyorum.

    Force Indianın aynı yerinde kalacağını ne biliyorsun?

    İyi pilot seçiyorlar ve ortalamanın altı da olsa sağlam bir bütçeyle ve pek değişmeyen bir teknik kadroyla devam ediyorlar. Çok kötü olacaklarını sanmam.

    Gerisini yorumda açıklamışım zati.

  2. Raikkonen F1Team avatarı
    Raikkonen F1Team

    Sauber'i bilmem de ben seneye Lotus aracının rekabetçi olacağını düşünüyorum. Tabii Kimi kadar puan alabilecek mi Grosjean ya da diğer pilotları orasını da izleyince görebileceğiz. Mclaren konusu ise biraz belirsiz. 2015'te iyi olabilirler belki ama seneye Mercedes motor konusunda farklı olacağı için 2014'te de şampiyonluk mücadelesi vermeme ihtimalleri yüksek görünüyor bana göre. Tabii bunlar hepsi tahminden ibaret. Motor , dayanıklılık , yakıt tasarrufu , lastik gibi 4 büyük etken önümüzdeki seneyi şekillendirecek malum. Ne olacağı belli olmaz o bakımdan.

  3. Çoğumuz senin gibi Enzo Ferrari'nin amca oğluyla görüşemediğimizden senin kadar iyi bilemiyoruz kusura bakma.

  4. Sauber ve Lotusun kötü olacağını neye dayanarak söylüyorsun? Force Indianın aynı yerinde kalacağını ne biliyorsun? Toro rossonun atağa kalkacağı ne ölçüde garanti? Ve en önemlisi Mclarenin 2014 te 2013'ten ayrı bir dünyada olabileceğini düşündürten etmen nedir? Hulkenbergin bu cılız sponsor desteğiyle Mclaren gibi şark kurnazı bir takımda yarışabileceğini iddia etmek en az benim asparagas ve şişirme haberlerim kadar saçma.

  5. Brawn GP gibi bir buluşları yoksa Sauber ve Lotus önümüzdeki sezonun kötü takımları olacaklar. Force India yine aynı yerinde kalır. Toro Rosso'dan büyük bir atak bekliyorum, çünkü Red Bull ile aynı motora geçiyorlar, belli ki Red Bull'dan tasarım aktarımı olacak.

    Hülkenberg'i yukarıya taşıyabilecek tek seçenek Mclaren gibi görünüyor. Williams da atağa kalkabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir