Hamilton Evindeki Başarıyı Geride Bırakıyor

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton Britanya Grand Prix’sindeki başarıyı geride bıraktığını ve şampiyona mücadelesine odaklandığını söylüyor.

Birkaç hayal kırıklığıyla sonuçlanan yarışın ardından McLaren pilotu Silverstone’daki yağmurlu yarışı kazanmış ve şampiyonada tekrar liderliğe yükselmişti. Bu yarıştaki performansı mükemmel olarak nitelendirilen Hamilton da bunun kariyerindeki en iyi yarış olduğunu kabul etmişti.

Ancak şampiyona lideri pilot, bu başarıyı geride bıraktığını ve gelecek yarışa konsantre olduğunu söylüyor.

"O haftasonunda yaşamıyorum. Sorunların ardından en tepede olmak, bunu başarmak harikaydı."

"Ancak pazartesi gününden itibaren bir sonraki yarışa odaklanırım. O günü kesinlikle unutmayacağım. Hayatımın ve kariyerimin en unutulmaz günüydü. Fakat bunu düşünerek devam etmemek önemli. Bir sonraki yarışa odalanmayı tercih ederim."

Hamilton Hockenheim testlerindeki performansıyla gelecek hafta Almanya’da yapılacak yarış için de oldukça iyi durumda görünüyor ve genç pilot Mclaren’in son haftalarda büyük adınlar attığını söylüyor.

Hamilton testler için "Çok, çok iyi gitti. Oldukça verimliydi ve araçta herhangi bir sorun yaşamadık. Her zaman olduğu gibi dayanıklıydı ve gelişime devam ettik."

"Araç ile birlikte gerçekten ilerlediğimizi ve olumlu adımlar attığımızı düşünüyorum. Ferrarileri geçtiğimizi söylemiyorum ama ileri doğru olumlu adımlar attık ve şu anki durumda rahatız." diye konuşuyor.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir