Raikkonen "Ferrari Her Zamanki Gibi Hızlı"

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, Ferrari’nin Mclaren’e oranla performans kaybı yaşadığı yönünde düşünceleri yalanladı ve İtalyan takımın sorunsuz bir hafta sonuna ihtiyacı olduğunu söyledi.

Hockenheim testlerinde konuşan Raikkonen "Kesinlikle Mclaren hızlı olacak. Ancak iyi bir paketimiz var ve güç kaybetmedik. Sadece iyi bir hafta sonu geçirmemiz gerekiyor."

"Aldığımız sonuçlardan memnun değiliz. Ancak tekrar şampiyona liderliğindeyiz ve muhtemelen daha fazla puan kazanabilirdik ancak hata yaptık ve bunlar yarışta olabiliyor."

"Bu ilk değil ve ne yazıkki son da olmayacak. Bu oyunun bir parçası ve bunlardan ders çıkarmamız gerekiyor." dedi.

Ferrari takımı yaklaşık 1 ay önce Fransa’da domine eden takımdı ancak Silverstone’da beklenenin aksine Mclaren daha ön plana çıktı.

Ancak Raikkonen Almanya’da hızlı olacaklarını ve gelişimi sürdüreceklerini söyledi.

Raikkonen "Güçlü bir takımımız var ve sürekli zorluyoruz. İnsanlar her zaman yarış kazanmamızı bekliyorlar ancak bu o kadar kolay değil. Yakın zamanda kazanmaya başlayacağız ve sıkı çalışmayı sürdüreceğiz."

"Almanya’da diğerlerine oranla nasıl olacağımızı söylemek için erken ancak araçtaki hissimiz çok iyi ve bu her zaman iyiye işarettir. Neler olacağını görmek için yarışa kadar beklemeliyiz. Ancak ben oldukça mutluyum." dedi.


Yorumlar

  1. tabiki hala hızlı ferrariii! bazıları kabullenemesede:D

  2. ogun savaş avatarı

    İngilterede yağan yağmur kimi için büyük şansdı ama kullanmayı herzamanki gbi beceremediler 😀

  3. sadece strateji değil pilotların yaptığı hatalarda var bunu göz ardı edemezsiniz her zaman suçlu olan takım değildir. pilotlarda hata yaptı bu sene ferraride hemde olması gerekenden daha fazla yaptılar. bu mclaren pilotları içinde geçerli beklenenden daha fazla hata yaptılar

  4. kesnlkle stratejilerden kaybediyo ferrari..bencede hala daha en hızlı..

  5. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    go kimi go diyorum başka bişey demiyorum

  6. ÇİĞDEM  KADAKOĞLU avatarı
    ÇİĞDEM KADAKOĞLU

    todt ve brown tekrar gelsin.stratejiler çok puan kaybettirdi.hem Kimi ye hem de Ferrari ye

  7. Bana pek öyle gelmiyor. Ferrari bence hala en hızlı takım. Sürekli stratejiden başları ağrıyor.

  8. bence ferrari ve mclaren aynı seviyede(belki mclaren bir adım önde olabilir) ama ferrari daha çok puan toplayacak bence. çünkü bizde sadece lewis puan topluyor heikkinin çok büyük katkısı yok eğer heikki sezonun 2. yarısında iyi puan toplarsa şampiyonluk az bir puan farkıyla biter bence. heikki biraz gayret et be koçum

  9. sercan sipahi avatarı
    sercan sipahi

    inşallah:)

  10. ferrari kimi avatarı

    Kimi ye inanamak istiyorum su ana kadarki hersey Mclaren in Ferrariden onde oldugu hissini uyandiriyor. Insallah yaniliyorumdur…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir