Mclaren: "Prodromou Anlaşması Sadece Başlangıç"

yazar:

kategori:

Mclaren takımı, son günlerdeki sürprizi bugün açıkladı ve eski çalışanları, Red Bull’un Aerodinami Şefi Peter Prodromou ile Red Bull anlaşması bittikten sonra birliktelik konusunda anlaştıklarını duyurdu.

Prodromou’nun anlaşması gelecek sene sonunda bitiyor.

Jonathan Neale “Evet, Peter ile anlaştık. Onun takıma katılması konusunda gerçekten sabırsızlanıyoruz. Ancak bu tek değişiklik değil. Bu sene içerisinde başka hamlelerimiz de var.”

“Takımımızı güçlendirmemiz için başka şeyler de yapıyoruz. 2015’te Honda ile birlikte olacağımız zamana bazı değişiklikler olacak. Takımın o dönemde önlerde olması ve birlikte kazanmamız için çalışıyoruz.” dedi.

Jenson Button “Bu harika. Bu sene bizim için harika olmadı. Hepimiz için çok zor bir sene oldu.”

“Ancak son senelerde çok iyi araçlarımız olduğunu hatırlamanız lazım.”

“Çok iyi galibiyetlerimiz oldu ve şampiyonluklar kazanmaya yaklaştık. Bu yüzden takımın içerisinde çalışan insanlar harika iş çıkarıyorlar.”

“Ancak yine de onların yeteneklerine ve deneyimlerine yeni isimlerin katılması güzel bir şey.”

“Jonathan ve Martin kutunun dışına bakmaları harika. Bu gelecekte bize daha fazla yardımcı olacak.” dedi.


Yorumlar

“Mclaren: "Prodromou Anlaşması Sadece Başlangıç"” için 13 yanıt

  1. Biz kadromuzu güçlendiriyoruz gerisini Alonso düşünsün 🙂

  2. 2014'te olmasında, 2015'e belki… Mclaren Hulkenberg'i de kaybederse artık geriye Vettel kalıyor alınası takıma 😛 Yoksa tüm yollar yine Alonso'ya çıkabilir

  3. Alonso ister gelsin ister gelmesin yapılan bütün çalışmalar McLarenin tekrar zirvede olması için.yıllardır hüsran yaşıyoruz artık daha fazla başarısızlıga tahamülümüz kalmadı.

  4. Banada öle geliyor.Yapbozun son parçası Alonso olacak gibi

  5. of deme Allah şükür de 😀

  6. en önemli elamanımızı mclarene kaptırdık bizim için çok kötü oldu

    of of of of………………………….

    napcaz seneye yaktın bizi mc laren

  7. ******** (spa2000) avatarı
    ******** (spa2000)

    Sağlık 🙂

  8. ******** (spa2000) avatarı
    ******** (spa2000)

    Leziz olmuş.
    Ellerine saplık.

  9. McLaren zarları atıyor. Mercedes ayrılığı, MP4/12C, P1 ile yol araçları, GT de kazanılan zafer ve son olarak Honda işbirliği. Bence Ron ölmeden önce bu sefer bir motor fabrikası alarak Honda ile yollarını ayıracak. Tarih tekerrürden ibarettir. Ferrari'ye ciddi şekilde kafayı takmış durumda ve McLaren'i yollarda da Ferrari'nin en büyük rakibi yapmak için en kısa ve gerçekçi yolun Formula 1 in pazarlama gücünden bir Marketing başarısı çıkartmak olduğunu iyi biliyor. McLaren kurulduğu yıldan bu zamana kadar Ferrari ile aynı GP zaferi elde etmesine rağmen Formula 1'de asıl dominant olduğu dönemin internetsiz,faceboksuz ve twittersiz zamanlara denk gelmesi nedeniyle marka bilinirliği bakımından özellikle first class ülkeler dışında Ferrari'nin fersah cinsinden geride kalmasına neden oldu.

    Ron bunun peşinde ve Formula 1'de 80'lerde başardığı inanılmaz dominasyonu tekrar sağlamak için değil Prodromou, Newey,Brawn kim varsa takıma katacak kadar gözünü karartmış olmalı. Son 1,5-2 yıldır Ron'un tüm demeçleri marka tanınırlığı vurgusu yapıyor ki bu oldukça düşündürücü. Eğer istediklerini yapabilirse tıpkı Enzo Ferrari gibi kendinden sonra da yaşayacak bir marka, bir miras bırakacağına inanıyor.

  10. 2014 geçiş ve öğrenme yılı olacak sanırım Mclaren adına çok umutlanmamak lazım gibi,takımın ahengini bozmadan transferde önemli tabi,birde en önemli rakibinizden..Mercedes ve Ferrari alınmadık adam bırakmadılar ama sonuç ortada…

  11. ******** (spa2000) avatarı
    ******** (spa2000)

    Honda'nın yarattırdığı sinerji muazzam.
    Umarım Honda'ya hisse satışı yaparız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir