Gutierrez: "İlk Puanlar Sıkı Çalışmanın Sonucu"

yazar:

kategori:

Gutierrez Singapur ve Kore’de puan bölgesinin az farkla dışında kalmıştı, ancak Suzuka’da yedinci sırada bitirmeyi başardı.

Sauber ile 15 yarış geçiren Meksikalı, sonucun sürekli çalışmanın ürünü olduğunu söylüyor.

“Sonunda yarıştan sonra tatmin olmuş hissedebiliyorum. Bu noktaya gelmek çok sıkı çalışmayı gerektirdi ve kolay değildi.”

“Son yarışlarda gelişmeyi başardık ve dün söylediğim gibi iyimser davrandık ve sonucunu aldık.”

“Böyle bir şeye ulaşabileceğimizi bilmek sizi daima daha ilerilere taşır. Nico Rosberg arkamdayken işler çok zordu, ancak genelde harika bir yarış çıkardık.”

“Takıma çıkardıkları harika yarıştan dolayı teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca Peter Sauber’in 70. doğum gününde mutlu bir sonuç oldu.”


Yorumlar

  1. Raikkonen F1Team avatarı
    Raikkonen F1Team

    Bianchi Marussia ile anlaştı..

  2. Hulkenberg'in seneye Sauber'de kalması %10 civarında. Gutierrez'i tek yarışa göre değerlendirmek yanlış,sezon başında dediğim gibi ısınması gerekiyor araca ve pistelere, Sirotkin'de aynı olucak gelipte ilk yarışta puanlar almasını bekliyemezsiniz. Gutierrez aynı Perez gibi perezde ilk geldiği sene o kadar üst düzey değildi(şuanda öylemi bilinmiyor) eğer sirotkin lisans alamazsa en azından 1 sene daha gutierrez kendini göstericektir yanında massa veya bianchi olabilir.

  3. Duhan Peker avatarı

    Sirotkin mevzusunu biliyorum.Durumlar baya karışacak gibi. 🙂

  4. Guti Sirotkinden daha iyi bir pilot. Henüz 94 doğumlu daha iyi olacak.

  5. koltuğu sallantıda olabilir dostum çünkü sauberin rus antlaşmasından sirotkin kokpite oturabilir eğer hulkenbergde kalırsa o zaman koltuğunu kaybedebilir http://www.trf1.net/formula1_haberler/33703-sauber-superlisans-almasi-durumunda-sirotkin-i-yaristiracak.html#.Ulre19Lxoeokoltuğunu buyur buda linki:)

  6. ******** (spa2000) avatarı
    ******** (spa2000)

    Belki de üst klasmandaki takımlar artık yerlerini kabul etmişlerdir ve bu sene için biraz daha fazlası adına yapacakları harcama ve geliştirmeleri seneye yönlendirmelerinin getirisinin daha fazla olacağını düşünmüş ve mevcut konumlarını korurlarken Sauber ayakta kalma çabasından sebep hala bu seneye yatırım yapmasından kaynaklı göreceli olarak farkı kapatmış ve pilotları da son yarışlar da ilk 10 mücadelesine girmiş olabilirler.

    Mesela yani.

  7. Duhan Peker avatarı

    Gutierez'in geçen yarışta da 11.nci olmayı başarmıştı.Bence 1 yıl daha sürmeyi hak ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir