"Grosjean'ın Farklı Bir Zihinsel Yaklaşımı Var"

yazar:

kategori:

Harika kalkışıyla ilk viraja lider giren Romain Grosjean yarışın son turlarında polden kalkan Mark Webber için işleri oldukça zorlaştırmıştı.

Webber Grosjean’ın geçtiğimiz yıla göre artık çok farklı bir sürücü olduğunu söyledi ve Lotus pilotunu övdü.

“Romain’in bu yıl çok farklı bir zihinsel yaklaşım içinde olduğu açık. Bazı güçlü yarışlar çıkardı ve tüm haftasonu güçlü olduğu yarışlar oldu. Bu onun artık daha rahatlamış olduğunu gösteriyor.”

“Sonuç olarak bu yıl çok iyi iş çıkarıyor. Umarım yılın sonuna kadar çok daha iyi olmaz.”

Vettel de Grosjean’ı öven pilotlar arasında.

“Kalkışından ve ilk stintinden sonra bunun Romain için harika bir yarış olacağını düşündüm.”

“Harika bir iş çıkardı ve tüm haftasonu güçlüydü. Sıralamada ve yarışta Kimi’den güçlüydü, ki Kimi’nin oldukça güçlü bir sürücü olduğunu biliyoruz.”

“Geçtiğimiz yıl bazı hatalar yaptı ve en önemlisi bu hatalardan ders çıkarabildi.”


Yorumlar

“"Grosjean'ın Farklı Bir Zihinsel Yaklaşımı Var"” için 11 yanıt

  1. ALO-RAI(Yavuz)  avatarı
    ALO-RAI(Yavuz)

    2-3 yarislik basariyla biseyler elde edilmez.uzun donemli bi istikrar saglamasi lazim.bunu yapip yapamayacagida net olarak 2014de anlasilir.bakti lotus bu adamla olmuyo 2014 sonunda yol verirler bence

  2. iyi de arkadas ben torumum da kimi ya da gro hizlidir diye bir sey yazmamisin sen bence iyi oku yorumu.kimi gecilmez dedigimi de goremiyorum.

  3. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Ne demek şimdi yani Kimi den kimse hızlı olamaz mı dünyada ? Bırakın bu tarz yorumları her pilotu yenecek biri elbet bir gün çıkar kimse geçilmez değil bu sporda. Romain Kimi'den hızlı bir pilot 2×2 = 4

  4. çok gelişti ve bence gelişmeye de devam edecek, sürüşünü de agresifliğini de çok seviyorum. geçenlerde de sölemiştim bu yıl sürekli podyum kovalayacağını düşünüyorum ve en önemlisi Raikkonen'e bu yıl kalan 4 yarışta kolay kolay geçileceğini düşünmüyorum.

  5. su vettelciler ile alonsocularin nedir bu Kimi yi cekememezlikleri anlamis degilin.sen gi vettelini ovse arkadas.o kadar tecrubeli hizli bir pilot ki stratan sonra 3.luge gerileyince ilk bes turda lastigini patlatacaki blokaj yapmaktan.allahtan horner , adrian newy gibi pit duvari var nerdeyse her tur adama lastigini koru diye telsizden mesaj gonderiyorlar.gro bu sene gayet iyi isler cikariyor ileride daha da iyi olcaktr bu kesin ama senin su youmunlarin artik baydi mehmet gunaydin arkadasim.

  6. Kaptan_Magara_Adami avatarı
    Kaptan_Magara_Adami

    Arkadaş Ne boş insanlar var yaa… İki yarış İİ die hemen Gro Raiden hızlı oldu… Adama Sormazlar mı Sezonun başından beri nerdeydi diye… Hem bu arada Sezon başında Ferrayle anlaşmadan Önce Lotusun Rai 'ye karşı tutumlarına Bakın Bide şimdi bakın.. Gro dan Kimiye yol vermesini İsteyen Lotus 2 Kore de Gro ya Raiyi geçebilrisn Hadi daha hızlı gibi telknler verio.. Lotus Teknik kadrısu ve Éric Boullier den bi cacık olmaz.. O kadar pasifler ki Hulkenberg gibi bi pilotla hemen anlaşmak yerine Massa gibi bi plot için durumu hala bekletiyolar..

  7. mehmet ceviz avatarı

    takımda mercedes,pilotta hamiltoncuyum;gününde(gününde derken kendisine fazla karışılmadığı ve tembellik yapmak istemediğinde)kiminin açık ara en iyisi olduğunu çoğu zaman düşünmüşümdür.daha önce bi yorumumdada belirtmiştim.formula 1 sadece otomobil sürmek olsaydı kimiye kimse yaklaşamazdı.

  8. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    1 sn oldu 2.2 saniye 🙂 tabi ki tebrik edeceksin tebrik etmeyip ne yapacaksın ? Romain'in hızlı olduğu kanısına varmam çok zor bir durum değil yeter ki görmek iste.Pilotuna laf gelince nasılda hırçınlaşıyorsunuz.Redbull Kimi'yi alıp ne yapsın bu saatten sonra kariyeri bitmiş para peşinde koşan bir pilot tabiki şampiyon bir takımı hak etmiyordu Kimi'ye en uygun takım parası bol derdi az bir takımdı oda Ferrari oldu.İki sene çalışmaya zor dayandı Lotusta Redbull a gelse 6 ayda istifa ederdi çalışmak bu adama göre değil açık ve net.

  9. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen
    Kimi den hızlı olduğu zaten kesin bir durum.

    Bu kanıya nereden vardın?
    Bak birader senin gibi boş konuşanlar yüzünden, gereksiz tartışmalar çıkıyor. O yüzden herkes iğnesini kendi çuvaldızına batırsın. Sen boşver Lotus'un meselelerini.
    Zaten Raikkonen dediğin kadar yavaş olsaydı, önümüzde ki sene Red Bull'a geçerdi. Sandığından hızlı olduğu için, Red Bull istemedi. Neymiş bir kümeste iki horoz istemezmiş. Zaten Raikkonen varken o kümeste tek horoz olurdu. Vettel…

    Neyse.
    2.2 sn hızlı bir araçla kazanılan dördüncü şampiyonluğunuzu tebrik ederim!

  10. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Romain zaten tecrübe edindikçe iyi pilotlar arasına girecek.Kimi den hızlı olduğu zaten kesin bir durum.

  11. Duhan Peker avatarı

    Lotus seneye berbat bir araç çıkarsa bile üstte ki takımları Hulk-Gro ikilisi ile baya zorlar.Bence Lotus Hulk almalı.

    Ayrıca şöyle bir hususta var.Her zaman Hulkenberg ile Grosjean'ı karşılaştırıyoruz.Bu ikili yan yana eşit şartlar da yarışsa hangisi daha iyi anlamış oluruz.Akla-kara açığa çıkmış olur. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir