Lotus: "İlk Tercihimiz Hulkenberg"

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen’in gelecek sene Ferrari’ye geçecek olması nedeniyle Lotus bir süredir elindeki seçenekleri değerlendiriyor. Bu kapsamda Nico Hulkenberg ve Felipe Massa’nın isimleri anılıyordu.

Boullier, Suzuka’da yaptığı açıklamada önce gelecek seneler için partnerlik görüşmelerini tamamlayıp ardından sürücü kararına varmak istediklerini söylemişti.

Bu anlaşma olmazsa eğer Boullier, pek istemeseler de sponsor destekli sürücü seçebileceklerini söyledi.

Boullier, bekledikleri gelişmenin olması halinde Hulkenberg ile kesin anlaşacaklarını söyledi.

Boullier “Bizimle konuşmaya başladığından beri iyi iş çıkarıyor. Onunla anlaşmak isterim. Bizim seçimimiz o.” dedi.


Yorumlar

  1. ALO-RAI(Yavuz)  avatarı
    ALO-RAI(Yavuz)

    Bu adam iyi takimi gercekten hak ediyo.insallah lotusa gider.orda saglam isler ortaya koyar

  2. Genıı anlaşması olduğu takdirde olay resmiye dökülecek, tersi durumda Massa Lotus'ta yarışma fırsatı bulucak tadında bir açıklama. Genıı'de Lotus'tan memnun olmalıki anlaşma devam edicek ve genıı'nin borcu olan 4'te 3'lük kısım karşılancak Boullier'nin dediği gibi. Araç istikrarlı olursa pilotların aç olduğunu düşünürsek arkadaşın dediği gibi Alo-Rai Ham-Ros'dan sonra en iyi ikili olabilir.(Ricciardo kapalıkutu)

  3. Hulk efendi bir pilot sakin ağır baskı çok yetenekli.Gördüğüm kadarı ile herkes de seviyor inşallah iyi bir araçta olacak.Hakediyor.

  4. İnşallah Hulkenberg Lotus'a gelir. Lotus için Hulkenberg'den daha iyi bir seçenek yok. Sponsorlu pilotlar Lotus'u 2011'deki berbat sezona götürür.

  5. RedBull'cu ve ya Vettel'ci değilim, hatta kirli diye düşündüklerini kirli de görmüyorum ama seni takdir ediyorum ve yorumundaki gibi temiz birisi olduğuna inanıyorum; çünkü güzel, temiz beklentilerin var ve belli ki iyi bir niyetin var.. Devam et..

  6. hulkenberg ve grosjean

    bu ikiliden korkun seviye anlamında iyiler

    ikiside geleceğin şampiyonu

    ikisini de seviyorum temiz çocuklar bazıları gibi kirli değiller.

  7. hayal görme

  8. Grosjean-Hulkenberg ikilisi harika bi ikili olabilir seneye. Hatta Alonso-Raikkonen'den sonra en iyi ikili bile olabilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir