Brawn, Takım Patronu Olarak Devam Ederse Mercedes'te Kalacak

yazar:

kategori:

Son dönemde Brawn’ın Mercedes’ten ayrılama karar verdiği yönünde haberler çıksa da takım bunun henüz netleşmediğini söyledi.

Suzuka’da konuşan Brawn “Kimin yönetimde olduğu konusunda bir belirginlik olması ve devam etme motivasyonu olması lazım.”

“Her başarılı Formula 1 takımının bir üst düzey referansı olması lazım. Büyük soru bu. Burada kalacaksam referans ben olmalıyım.” dedi.

Brawn, Mercedes’le anlaşamaması halinde başka takımlarla anlaşabileceğini işaret etti.

Brawn “İlla ki spordan ayrılmam gerekmez.” dedi.


Yorumlar

  1. norbert haug nerde ? o gitti.geriye kim kaldı.1.pilotcu ross brawn gelirmi.hayır.lauda ve wolf var.yani bu takım 2.ferrari takımı konumunda değil brawn tarzı bir yapıyı desteklemeyenler.mercedes yıllar sonra f1 e dönüyorsa her şey baştan yazılmalı ama 1.-2.pilt ayrımıda olmamalı marka zedelenmemeli marka yükselmeli.daimler patronuda bunu istiyor muhtemelen ama takımda kraldan çok kralcılar vardır fakat ayıklanacaktır mesajı var.

  2. Adam haklı, Mercedes Lauda ve Wolf gibi adamları Brawn ile aynı kefeye koyuyor. Brawnın kıymetini bilmeleri gerekir. Paddy Lowe güveniyorlarsa bana kalırsa Brawn 10 tane Paddyi cebinden çıkarır. Adrian ile birlikte F1'in altın çocuklarından biridir.

    Schumiyi astınız.
    Haugu kestiniz.
    Brawnı yedirtmeyiz 🙂

  3. Belki Mclarene gelir..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir