Domenicali: "Ferrari'de Sorun Ben Değilim"

yazar:

kategori:

AS gazetesine konuşan Domenicali “Yarın Domenicali’yi değiştirip kazanamazsınız.”

“Tabi ki patronum bunu yapabilir ve bunu yaparsa yine de her zaman Ferrari’ye minnettar olurum. Ancak İtalya’da şöyle derler ‘Siz yoldan çıktığınızda, diğerleri daha kötü olabilir’”

“Sorun Domenicali değil. Domenicali sabah buraya en erken gelip akşam en geç çıkan kişidir.”

“2012’de kazansaydık Domenicali fenomen olabilirdi ve işini iyi yapmış olurdu.” dedi.

Domenicali, 2013’te zayıf kalmalarında teknik sorunların önemli olduğunu söyledi.

Domenicali “Sezon başında sıralamalarda rekabetçi, yarışta çok iyi olan bir aracımız vardı.”

“Sorun, aracı istikrarlı bir şekilde geliştiremememiz oldu. Bazı güncellemelerimiz aracı geliştireceğine daha kötüye götürdü.” dedi.

Alonso’nun ayrılabileceği söylentileri için Domenicali “Bu geçmişte olanlara benziyor. Daha önce haberlerde Felipe’den kurtulmamız gerektiğine dair bir çok içerik okurdum. Şimdi ise ‘Felipe kalmalı’ deniyor. Lütfen biraz mantıklı olun.” dedi.


Yorumlar

  1. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Yav He He 🙂

  2. Lan dominik.. Bütün dünyada araçları dizayn edenlerin en az yarısı italyan … Ve bir italyan firması f1 aracını dizayn edemiyor ve rüzgarla dans ettiremiyor. Ne garipsiniz lan dominik ve ekibi ……

  3. Dominikali aslında dost canlısı adam. Takım pilotu omzuna elini koyar birşey demez, şampanyayı kafadan aşağı yer birşey demez, millet bundan cesaret alıyor. Sıkıyorsa Jean Todta el koy yemez. Ross Brawna koy yemez. Millete arkadaşça yaklaştı ve iyi niyeti suistimal edildi. Belki herkesten fazla çalışıyor lakin disiplini sağlayamadı. Birde galiba aklı 2010'dan beri Monishada 🙂 Konsantre olamıyor. Peter Sauber ölmeden Dominikali ferrariyle bir kez daha şampiyon olamaz 🙂

  4. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    2007'de jean todt vardı 2008'de domic vardı ama üstün arabayla şampiyon olamamak deyince iş gene dominic….aslında suç onda değildi belki 2008'de ama biz çamurumuzu atalım

  5. PurposeLess  avatarı

    Sorun sende değil seni orada tutan kişide hayır yani sende ne buluyor anlamadım hem geçen sene Alonso şampiyon olsaydı senin adını hiç kimse anmadı ne yaptın ki kendine de pay çıkartıyorsun??

  6. İyi bayramlar herkese

    Evet aynen düşündüğünüz gibi
    massa eğer biraz daha iyi olabilseydi,her sezon 10 puan rakiplerden çalabilseydi Ferrarinin iki şampiyonluğu daha olurdu,

    Bunu anlamamak için dünyadan bihaber olmak lazım

  7. Aslında Ferrari kötü iş çıkarmadı birkaç yıldır, tabi şumi dominant döneminden sonra beklentiler ütopik oldu Ferrari ailesi için.Ancak test yasağı kısıtlamalar ve Ferrarinin en güçlü olduğu motor gelişiminin durdurulması Ferrarinin elini kolunu bağladı.Redbullunda bu kadar güçlü olması Ferrari'yi daha başarısız yaptı.

    Neredeyse her yıl rekabetcı bir araç çıkardılar çeşitli nedenlerle Redbull herkesin elini kolunu bağladı.2014 diğer takımlar için büyük fırsat herkes planlarını 14 için yapıyor yeni yapılanmalar yeni araç vs vs.

    Redbullu yıkmak zor olacak…

  8. Duhan Peker avatarı

    Eğer Monza'da yarışı en yakın rakiplerinize veriyorsanız sorun mutlaka sensindir.

  9. dayı sende sorun yok . alonso,da yok . başkanda sorun yok . suç massa,damı

  10. fernandoalonso avatarı
    fernandoalonso

    Domenicali bence harika bir takım patronu.Ferrari'de 2007 ve 2008'de Domenicali vardı.Ferrarinin aracı harikaydı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir