Alonso, Son Gün Yarış İçin Hazırlıklar Yaptı

yazar:

kategori:

Renault takımı da diğer tüm takımlar gibi Hockenheim testlerini tamamladı. Fernando Alonso Hockenheim’de son gün de çalışmaları sürdürdü ve mükemmele yakın hava koşulları altında 115 tur attı.

Dün araştırma-geliştirme programının ardından takım bugün yarış hazırlıkları üzerinde yoğunlaştı. Takım planladığı programı tamamlamayı başardı.

Alonso testlerin ardından "Bir diğer dolu gün daha, bir çok tur attık ve veri topladık. Bunlar bizim için gelecek hafta faydalı olacaklar. Sıcak havada sürmek daha iyiydi çünkü gelecek hafta yarış hafta sonunda da böyle olacağını düşünüyorum."

"Bugün kesinlikle daha rekabetçiydik ve aracı geliştirdiğimiz açık ve doğru yönde ilerliyoruz. .ancak hâlâ yarış hafta sonunda inceleyeceğimiz bazı fikirler var." dedi.

Şef Mekaniker Christian Silk "Bugün yarış hazırlıklarına odaklandık, lastikleri değerlendirdik ve diğer programlarımızı uyguladık. Araç makul seviyede iyi çalışıyordu ve bu bakımdan genel olarak bu haftaki çalışmalardan memnunuz ve yarış için sabırsızlanıyoruz. Bugün sıcak havada sürmek iyiydi çünkü  gelecek hafta da böyle koşullar bekliyoruz." dedi.


Yorumlar

  1. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    seneye seneye…

  2. fantastika fernando fantastika renault sana güneniyoruz hadi zamanı geldi göster kendini fernando sana güvenimiz sonsuz RENAULT F1 TEAM

  3. MagicAlonso avatarı

    Sen F1 de olduğun sürece bu tarftar daima senin yanında olacaktır.Sana güveniyoruz El nano….

  4. bu arka kanatın çizgilerini ben bir yerde görmüştüm 😀

  5. alonso çok yetenejkili ve tecrübeli bir pilottur ne yaptığını biliyordur son yarışlara doğru alonsonun da bastıracana inanıyorum renault başaracaktır bunu eminim

  6. Haydi Alonso'cum kastırrr (((:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir