Toyota, Örs Motor Kapağı Denemesinden Memnun

yazar:

kategori:

Dün Toyota’da çalışmaları Jarno Trulli devralmıştı. Trulli bir gün önce takım arkadaşının yaptığı gibi ilk turunda stabiliteyi kontrol etmek için köpek balığı sırtı (örs) kanatı kullandı ve daha sonra standart motor kapağına dönüldü.

Trulli testlerin ardından yaptığı açıklamada "Genel olarak aerodinami çalışması üzerine yoğunlaştık ve bazı fren ve lastik karşılaştırmaları yaptık. Yoğun bir programım vardı ve herkesten fazla tur attım. Bu gelecek haftaki Almanya GP’de ayarları maksimize etmemiz için bize yeteri kadar veri verecek. Mekanik sorunlar yaşamadık. Yapmamız gerekeni yaptık ve mutluyum." dedi.

Test menajeri Gerd Pfeiffer "Yoğun ve çeşitli 3 gün geçirdik. İlk gün Kamui çalışırken daha sonra Timo ve Jarno çalıştı. Gelecek hafta bize verilecek Bridgestone lastiklerinin gelişimi yanında bir çok aerodinami ve fren testi gerçekleştirdik. Cologne’de çalışmamız için bir sürü verimiz oldu ve herkese çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.


Yorumlar

  1. Evet toyotanın jant kapağı gerçekten güzel.

  2. kaan kaanhan avatarı

    fan gibi 🙂

  3. güzelim araçları berbat eden kanattan nefret ediyorum bu arada toyota'nın jant kapağı güzelmiş baya yaww hoşuma gitti.:)))))))))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir