Pirelli, Daha Fazla Sezon Öncesi Test İstiyor

yazar:

kategori:

Pirelli, yeni motorların geleceği 2014’te bu seneki sorunlara benzer sorunlar yaşamamak için kış döneminde daha fazla test yapmanın hayati olacağını söylüyor.

Paul Hembery “Kesinlikle bazu çalışmalar yapmamız, çok fazla parça denememiz lazım. Felsefede biraz değişiklik olmasını istiyoruz.”

“Bu sene bileşen açısından bazı noktalarda muhtemelen çok agresif olduk ve lastiklerin daha az parça bırakması için mekanik gücü geliştirmemiz gerekiyor. Yeni motorlarla bu sorun daha fazla olabilir.” 

“Daha fazla test olması konusunun netleşmesi için çalışıyoruz. Doğru geribildirimleri almamız için bunun olması gerekiyor. Testler yapılabilmeli ve testlerden sonra düzeltmeler olmalı.”

“Bireylerin istekleri arasında kalmak istemiyoruz. Sporun bizden istekte bulunmasını istiyoruz.”

“Yeni Strateji Grubu’nun fonksiyonu olacak. Onların bizden ne istediklerini söylemelerini istiyoruz ve istenilen şeylere bakacağız.”

“Ve değişiklikler olacaksa FIA, FOM ve takımların oluşturduğu öyle bir kurul tarafından onaylanmalı. İdeal olan durum öyle. Aksi takdirde lobi çalışmaları olur ve takımların talepleri arasında kalırsınız.” dedi.


Yorumlar

“Pirelli, Daha Fazla Sezon Öncesi Test İstiyor” için 2 yanıt

  1. forzaferrari avatarı

    Bridgestone Formula 1'e artık geri dönmeli.

  2. Hah şöyle, helal olsun. Şunu yapamadık, şurda eksik kaldık, şans verin geliştirelim diyorlar. Her fırsatta fırlayıp "belki de kendi çabalarıyla F1'e soktuğu" markasını savunmaya kalkmayacaksın. Hele ki sana laf atanların ağzıyla hiç yapmamalısın.

    Böyle oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir