Hamilton: "İkincilik Mercedes İçin Çok Önemli"

yazar:

kategori:

Mercedes şu anda, ikinci sırada yer alan Ferrari’nin 10 puan gerisinde yer alıyor. 4. sıradaki Lotus ise 23 puan geride.

Hamilton “Fabrikadaki herkes ikincilik için ölüyorlar. Bunu çok fena istiyorlar. Onlar için performans sergilemek istiyorum.”

“Kalan 4 yarışta mümkün olduğu kadar en iyi olmaya çalışacağım.” 

“Lotus ciddi anlamda performansını yükseltti. Ferrari de biraz hızlandı. Bu yüzden gerçek hedefimiz onlar. Red Bull’u hedeflemiyoruz.” 

“Onlar bizim asıl odak noktamız ancak yine de Red Bull’larla da mücadele edebiliriz. Kalan yarışlarda rakiplerimizden daha iyi iş çıkarmalıyız.” dedi.

Ancak Hamilton, sezonun ilk yarısındaki performanslarını tekrar etmeyi beklemiyor.

Hamilton “Bilmiyorum. Genel olarak sezonun ikinci yarısında daha güçlü olurum ancak bu sefer yeteri kadar hızlı olmadık. Her nedense yarışlar pek iyi geçmedi.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: "İkincilik Mercedes İçin Çok Önemli"” için 5 yanıt

  1. fernandoalonso avatarı
    fernandoalonso

    Her pilota rb9 verdiğimizde olacaklar.Alonso ve Rai her yarış 1 ve 2. olurlar.Hamilton podyumu tamamlar.Vettel,Hulk, Massa,Rosberg 4,5,6,7'ncilik mücadelesi verirler.Böylece Formula 1'e eskisi gibi heyacan gelir.

  2. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Sorun orda zaten mesela Alonso %100'ün üstüne çıkıyor ama Vettel'in %100 çıkmasına gerek kalmıyor diğerleri yetişemiyor zaten

  3. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Madem çok iyi diğerleri mega güçlerini göstersinler.

  4. hamilton AMGTEAM avatarı
    hamilton AMGTEAM

    redbull her pilota bir rb9 versin vettel'in kinin aynısı olsun ama o zaman bakalım kim iyi kim kötü , formula 1 de redbulla1 olsun :))) ben artık hiç zevk almıyorum f1 den inanın moto gp de marquez'le lorenzoyu izlemek çok daha keyifli …

  5. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen
    Ferrari de biraz hızlandı

    :))))))))))))))))))))))))))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir