Raikkonen, Ferrari Kararından Pişmanlık Duymuyor

yazar:

kategori:

Son 3 yarışta Lotus, Red Bull’un en yakın rakibi olarak göründü ve art arda podyum zaferleri kazandı.

Raikkonen “Ferrari kararım iyiydi. Aksi takdirde, benim için doğru olmadığını düşünseydim bu kararı almazdım.”

“Açıkçası farklı kurallar olacak ve kimse gelecek senenin nasıl olacağını gerçekten bilmiyor.” dedi.

Raikkonen, sezon sonuna kadar takımlar şampiyonasında ikincilik için zorlayacaklarını söyledi.

Raikkonen “Bizim için hedef bu ancak bunu başarabilecek miyiz? Bunu söylemek zor. Son yarışlar takım için güçlü oldu ancak benim daha iyi sonuç alabilmem için sıralamalarda daha iyi olmam lazım.”

“Yarışları kazanmaya çalışabiliriz ancak bu kolay olmayacak.” dedi.


Yorumlar

  1. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    tartıştıgımız haberi okusana sen yıllardır bu sitedeyim kac yıldır alonso haberıne yorum yapmısım kimi nin alonsoyu yorumların da takmaması onun bilecegi iştir ben pilotuma laf atana hakkını verdim benim yaşımı ögrenmek istersen söyleyeyim ama kimi icin alonso seni dövücek diyen arkadaş 15 yaşından büyük degil buna emin olabilirsin alonso kimki kimiyi dövsün bana bunu açıkla bakayım seneye görüsücez Kimi'n döveceğini.

  2. ohoooo ben kimlerle dans ediyormuşum… Bilmemek ayıp değildir dedik, güzel güzel açıkladık ama, emeğe de saygı yok senin tarafından.

    Senin öne sürdüğün tez, fikir, bilgin( artık ne şekilde hitap edersen o olsun) Ferrari'nin iki şampiyonluk kazanan Alonso'yu tercih etmeyip şampiyonluğu olmayan Raikkonen'i seçmesi değil miydi? Bende sana ne yazdım Alonso çoktan Mclarenle imzalamıştı bu olaylar olmadan yazdım değil mi… Yani tercih hakları bile olmadı adamların, ama sen alelade Kimi'yi tercih ettiler yazarak, yanlış bilgi veriyorsun… Belki Alonso boşta olsa bile Kimi'yi seçerlerdi, kim bilir, ama böyle bir olay olmadı o yüzden kendin yazıp kendin oynamaktan vazgeç… Bak hala sabırla yazıyorum buraya, bununla alakalı bir şey yazacaksan yaz, hatalı olduğum bir yer varsa düzeltmeye çalış… Gerçi konuyu anlamış da olabilirsin, malum konu ile alakalı değil saçma sapan şeylerle alakalı cevap atıyorsun…

    Sıkışınca alakasız konularla laf atmanın bir manası yok, akıl yaşta değil başta demişler, kaç yaşındasın falan bilmiyorum, belki babam yaşımdasın, ama yazdıkların çocukça… Bu arada Alonso 2008 de iki yarış kazandı, sezonları düzgün izlememişsin onu anladık, açıp bakaydın bari, google, wikipedia falan… hayır olayları takip edemiyorsan yorum yapmayarak ta yaşayabilirsin

    bilgin yok fikrin var, bilgiyi veriyoruz ama hala harmanlamakta sıkıntı çekiyorsun bu ikisini… napayım bende alelade hakaret mi edeyim… Benim pilotum senin pilotunu döver muhabbetini de seneye saklayın, yoksa antrenman mı yapıyorsunuz seneye ?

  3. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    o zaman 1 sezonda kaçmayacak tı mclarenden madem çaylak hamilton ı geçemedi o zaman suç bendemi alonsodamı ? mc larenden kacıp 2 yıl renoda sürünen ve tek yarış zaferini hile ile kazanan benmiyim alonsomu ?

  4. Alonso 2005 yılı aralık ayında Mclarenle anlaşma imzaladı 2007 yılı için. 2005 Aralık ayında, Kimi Mclaren'de Schumacher ise Ferrari'deydi. Schumacher'in emekli olması gibi bir gündemde ortada yoktu.

    O sırada ne Schumacher emekli oluyordu, ne Kimi Mclaren'den ayrılıyordu, ne Kimi Ferrari'ye geçiyordu. Alonso Mclarenle imzaladıktan sonra, Mclaren'de 2007 de Alonso ve bir pilotla daha yarışacaktı. Schumacher emekli olduğu için mi Kimi'yi aldılar, Kimi'yi aldıkları için mi Schumacher'i emekli yaptılar olayın bu kısmı bence şüpheli, ama bu denklemde Alonso kesinlikle yoktu çünkü 5413523452 kere yazdığım gibi Alonso zaten 2007 için kontratlı Mclaren pilotuydu. Alonso'nun gençliğinde muhtemelen Senna'dan dolayı Mclaren taraftarı olduğu ve 2005 yılı sonunda Mclaren'e geçmek için o sırada ki Renault takım patronu olan menajerinden bile gizli Mclaren'le 2007 senesi için anlaştığını da ara not olarak sıkıştırayım, bu hikayede de Ferrari-Alonso ikilisi ile ilgili bir şey yok.

    Uzun lafın kısası "schumi gidince niye 2 kez sampiyn olmus alonso degilde 0 kez sampiyon olmus kimi geldi ferrariye bunu dusundunmu hic ?" tezin geçersiz. (please see; "your argument is invalid")

  5. Şu site adam akilli yorumlarin yapildigi ender sitelerden biri. Yapmayin bunu arkadasim.

  6. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    schumi emekli olmasa aynı şekilde devam edicekti pilotlar rai nin ferrariye gitmesini raimi istedi ferrarimi bana bunu söyle önce ? (2007de)

  7. ben mi baska haber okuyorum siz mi baska haber okuyorsunuz ne oluyor anlayamadim…

  8. su Alonso-Raikkonen-Schumacher-Ferrari dortlusu hakkindaki ithamini bence sen once bir dusun. Hadi sana ipucu vereyim, olay Mclaren ile de alakali(!)

    ama iyi dusun oyle cevap ver

  9. hakaten yahu alonsonun adı dahi geçmiyor.kaale almadığını nereden çıkardınızki.

  10. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    alonso kim la ? alonso mc larenın hurda aracı olmasa şuanda ferraride bile olamazdı ama kimi ? schumi gidince niye 2 kez sampiyn olmus alonso degilde 0 kez sampiyon olmus kimi geldi ferrariye bunu dusundunmu hic ?

  11.  hatem öktem avatarı
    hatem öktem

    Hakikatten yahu alonsoyu onemsemedigini nerden ciikariyor bu insanlar bu kadar tirsmayin kimiden. Go kimi goooooooo..!!!

  12. ikisinden,de bir halt olmaz

  13. Kimi'nin açıklamalarında alonsoyu görememek niye bu kadar insanları gerdi merak ettim doğrusu. Alonsodan bahsetmek zorunda mı? Alonso F1 team a değil Ferrari F1 team'a geçti. Dolayısıyla bundan bahsediyor.
    2014'te kural değişikliklerinden sonra fabrika takımlarının daha avantajlı olacağı kesin. Renault fabrika takımı olarak RBR'u gördüğünü söyledikten sonra Lotus'un dezavantajının daha da büyümüş olması bile takımdan ayrılma sebebi olabilir. Ki şahsen son zamanlarda Lotus patronlarının açıklamalarından sonra atrılmasına da sevindim. Kendi pilotu hakkında yalvardı vs. Diye açıklama yapan bir patronun olduğu takımda yarışmasını tercih etmezdim. Daha önce demiştim Lotus ve Boullier'e teşekkürler diye ama tüm düşüncelerimi değiştirmeyi başardığı için de tebrikler ne diyeyim ki…

  14. Alo'ya söyle de yavaş yok etsin 😉 Seneye baya bir eğleneceğiz orası kesin.

  15. salih yildiz avatarı

    Kimiyi seven birisi olarak, üzülerek söylüyorum ama bence Ferrari'ye geri dönüşü onun karizması açısından pek iyi olmadı, zira onu gönderirken yapılan hareket hiç hoş değildi… Zaten içimden 2014 sezonunun son yarışlarına da katılmayacakmış gibi bir his var…

  16. Yorumlara bakılırsa aynı Alonso gibi taraftarlarının da psikolojileri çok bozulmuş durumda anlaşılan…

  17. Alonso'nun gölgesinde kalıcan haberin yok. Alonso yokmuş gibi davranıyosun ama Alonso seni yok edicek 😉

  18. Alonso'yu önemsemeyerekmi bunu hangi harf, hangi kelime ve hangi cümleden çıkardın bir açıklarmisin?

  19. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    Ah be Kimi, Alonsoyu önemsemeyerek bir şeyler başabileceğini mi zannediyorsun ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir