DTM 2013 Sezonu Özeti

yazar:

kategori:


Yorumlar

  1. bu sene bir yarisi canli izleme sansini elde ettim, allah kismet ederse 2014 te de gitmek istiyorum. Bir F1 degil ama, gorece ucuz ve haftasonu fena gecmiyor

  2. xtrabit racing cevap olarak yazacaktım uzun oldu ayrı yazıyorum 🙂
    F1 yayını motor sporlarının TRT si gibi. Fazla resmi asla yenilikçi değil . Bu sene termal kamera denediler o da yeni bir teknoloji değil. Sadece yayın değil kurallar da çok sıkıcı. Birkaç mm dışarıdan döndü diye verilen ağır cezalar sürekli yasaklar kısıtlamalar düşün donuts* bile güvenli olmadığı (!) için yasak. F1 dünyanın en berbat yönetilen motor sporu organizasyonudur. Hem yayın içeriği hem sportif hem de finansal açıdan hiçbirşey doğru yapılamıyor. Yasaklanacak birşey kalmadı diyordum farklı kask tasarımlarına da yasak geliyormuş. Haberi okuduğumda küfür etmiştim. Yasaklayacak birşeyler resmen arıyorlar. Yarışa ait hiçbir klibe youtube da yer vermiyorlar anında kaldırtıyorlar. Herşey yasak herşey ! Şov kısmı pist organizatörlerine düşüyor o da sadece Singapur da.
    DTM de ise tam tersi. Adamlar hem mücadeleyi teşvik ediyor hem de işin şov kısmına önem veriyor. Her sene yapılan havai fişekli final, yarış sırasında, yarış dışı kalan sürücüyle hemen röportaj pilotların içinde yer aldığı pist tanıtım filmleri…Final yarışı sonrası toplu donuts harikaydı. Bunu F1 de görmek hayal.

    *Bilmeyen için yazıyorum donuts aracın lastiklerini yakarak kendi etrafında dönmesi 🙂

  3. Geçen izlemiştim, ağzım da açık kalmıştı. F1'in başındaki ihtiyar heyetinin bakıp ibret alması gerek. Son yarışın formasyon turunun şampiyonluk kupasının çevresinden başlaması bile yeterli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir