Alonso: "Takım ile Aramda Bir Sıkıntı Yok"

yazar:

kategori:

Bu sene zaman zaman Ferrari’yi eleştiren Alonso ile Ferrari’nin arasının gergin olduğu ve Alonso’nun takım değişikliğini düşündüğü iddia ediliyor.

Marca’ya konuşan Alonso “Şampiyonluk kazanmak istiyorum. Bu sene olduğu gibi bir çok sene yaklaştık ve ikinci olduk. Gridin yarısından çoğu bunun hayalini kuruyor.”

“Son dönemde kötü şeyler söyleme ya da gerginlik çıkarma modası var ancak her şeyin yolunda olduğunu söylemek çok satışı sağlamıyor.”

“Ben hâlâ bu takıma güveniyorum. Çalışmalarından ve 2014’te çok iyi araç yapma kararlılıklarından şüphe duymuyorum.” dedi.

Mclaren söylentilerinin hatırlatılması üzerine Alonso, Ferrari’nin en iyi takımlardan birisi olduğunu ve Mclaren’in podyuma bile çıkamadığını söyledi.


Yorumlar

“Alonso: "Takım ile Aramda Bir Sıkıntı Yok"” için 8 yanıt

  1. Mercedes'in motor konusunda yamuk yapacağını bildiğimiz için evet umudum yok 🙂

  2. Ben yukarıda bir arkadaşa cevap vermiştim ama çıkış yapmış sistem o yüzden yazı gözükmüyor. Bu durumu açıkladım o yazıda uğraşmayacam kim ne anlamak isterse onu anlasın.

  3. Senna ve McLaren hiç uyuşamamıştı !! Brezilyalı ya …!! Peh…Ferrari de mutlu ikincilikler için o kadar doları saçıyor haklısın…

  4. Sanki Ferrari ile şampiyonluklar yaşıyorsun ya McLarene laf atıyor birde.2015 ve sonrasında görüşelim Alonsocuğum.

  5. mclaren'e güzel bindirmiş 😀

  6. Bence saçmalamışsın. Arkadaş F1'de önemli olan başarıdır. McLaren'de şampiyon olsa eminim ki takımda kalırdı. Başarı geldikten sonra gerisi hiç onemli değil. Parasını kazanıyor sonuçta. McLaren aracı (2015'te Honda zamanında) iyi olursa niye gelmesin. Bir de hızlı olursa. Yanında Button kalır. Böyle yani.

  7. Mclarene lafı koymuş 🙂 Podyuma bile çıkamıyor. Podyuma çıkacak ve kazanacak araç yaptıklarındada dayanıksız oluyor. Bu yaştan sonra Alonso'nun fantezi yaşamak istediğini sanmıyorum. Mclarene bundan sonra kolay kolay dönmez. Sıcak italyanlar dururken soğuk ingilizlerle yapamaz. Karakteri sinirlenmeye çok uygun, akdeniz insanı tipik. Karşısındakilerde sinirlenmeye uygun adamlar ama samimiler neticede. Küsselerde ertesi gün barışırlar ama mclarende bunu yapamazsın sinirlendin mi? öteki tavır alır 1 sene soğuk dururlar. Mclarene kuzeyli soğuk kanlı pilotlar lazım, Fin, ingiliz, hollandalı, ısveçli, danimarkalı, rus, alman, kanadalı falan. Brezilyalı, ıspanyol, venezuella, meksika vs. yapamaz mclarende. Mclaren çok ilginç bir takım herkes uyum sağlayamaz. Raikonen, Hakkinen etliye sütlüye karışmadığı için yıllarca durdu. Ya Button gibi biraz yuvarlak şekilde takıma yağ çekeceksin başarısızlıkta bile eleştirmeyeceksin ya da Lewis Hamilton gibi ilk açık verdiğinde ya bize uy yada daha yol resti yiyip gideceksin. Alonso eleştirmeden duramaz biliyorsunuz, kusursuz araçta verilse o sol tarafından kalkmışsa eleştirecek birşey mutlaka bulur. Bu huydur değişmez çok iyi pilot ama işte her yiğidin bir kusuru var. O yüzden Alonso Mclarene ayağının ucuyla dokunmaz bile bundan sonra. Ferraride araç kötü olsada şakalaşacak, nazı geçecek bir dolu adam var, Mclarende bu olmaz, Ferrari hariç hiçbir takımdada esasında olmaz. Ferrari yılların getirdiği doygunlukla biraz fazla rahat bir takım. Sonuçta millet her şartta gridin en çok para kazanan takımının elemanı olarak aşırı rahat. Hayattan zevk almaya bakan insanlarla dolu Ferrari. Red Bulldaki gibi aşırı ciddiyetle ve asık suratla kazanılan 4 şampiyonluk mu? Ferrarideki rahat 2.likler mi? diye sorsanız gözüm kapalı ferrariyi işaretlerim. Ferrari bir stildir yahu 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir