Raikkonen: "Aracım Şu Anda Oldukça İyi"

yazar:

kategori:

Raikkonen “Araç şu anda oldukça iyi görünüyor ancak yine de daha iyi olabiliriz. Bu sabah çok iyi görünmediği için bazı değişiklikler yaptık ve araç şu anda çok daha iyi görünüyor. Yarın için biraz daha gelişmemiz lazım.”

“Pist oldukça kaygan ancak zamanla gelişiyor. Aynı şekilde araç da gelişiyor.” dedi.

İyi bir gün geçiren ve Red Bull’a en yakın isim olarak görünen Grosjean “Hafta sonuna iyi bir başlangıç yaptık. Araç iyi görünüyor ve gün içerisinde daha da geliştik. Burada sınırları bulmak oldukça zor. Bu yüzden sınırları bulurken ilginç olabiliyor.”

“Aracımızın performansı rakiplerimize göre iyi görünüyor. Yarın da iyi bir gün geçirerek güçlü bir sıralama hedefliyorum. Red Bull’la mücadele edebilmek için her şeyi yapacağız.” dedi.


Yorumlar

  1. sınan matias avatarı
    sınan matias

    evet gerçektende takım sabote ediyor olabilir.lotusun raikkoneni grosjeanin arkasında , mercedes ve red bulların önünde tutması maddi açıdan işine gelir.

  2. Kimi geçen yarıştada sıralamadan önce çok iyi hissettiğini söylüyordun, sıralamada hüsran oldu yine aynı şeyi söylüyorsun yine 8 9 oluruz büyük ihtimal yani olabilecek en kötü yer aracın performansına göre.Ne oldu anlamıyorum Ferrari'ye geçtiğin açıkladıktan sonra en azından sıralama performansın yere çakıldı.Takımmı sabote ediyor senmi kendini sabote ediyorsun anlam veremiyorum.Kimse öyle olurmu böyle olurmu demesin burası F1 ne dolaplar döndüğünü geçmişinden biliyoruz bu sporun.Neyse kesin birşey söyleyemeyiz ama bu performans açıklanamaz,sen takım arkadaşından fark yiyecek bir pilot değilsin olmadın.Sıralamada 1 sn yiyorsun yarışta 5 tur yeni lastikle adam senin attığın turları zor atıyor….

  3. Rednull ile başa çıkmak neredeyse imkansız ama kalan sıralar da olabilecek en iyi pozisyonu almaya odaklanmalıyız. Takımlar ve pilotlar klasmanın da yükselmek için podyumdan kopmamak gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir