"Diğerleri Çene Çalarken Biz Genç Yetenekleri F1'e Getiriyoruz"

yazar:

kategori:

Toro Rosso yeni pilotları Daniil Kvyat’ı Cuma antrenmanları için hazırlarken bu karar çok tartışılmıştı.

GP3 serisinde yarışan Rus pilotun Formula 1 aracı ile çok az tecrübesi var ve takım iki yıllık araçla test yapmasını ve bazı Cuma antrenmanlarında sürmesini sağlayacak.

Helmut Marko ise eleştirilen kararlarının arkasında.

“Sebastian başarılı olan ilk genç sürücümüzdü ve şimdi Daniel Ricciardo ikinci olarak geliyor.”

“Bir şey daha var, Red Bull genç yetenekleri Formula 1’e getirirken diğerleri sadece çene çalıyor.”

“Deneyimsiz sürücüler için yer olmadığını söylüyorlar, fakat bu sadece bir mazeret. Daniel ve Sebastian bizim çaylak takımımızda başarılı oldular ve onlarla gurur duyuyoruz.”


Yorumlar

“"Diğerleri Çene Çalarken Biz Genç Yetenekleri F1'e Getiriyoruz"” için 12 yanıt

  1. Ecclestone'un Red Bull versiyonu. Bu patron kılıklıları hiç sevmiyorum.

  2. Ahaha sen dunya araba piyasasini f1 den ibaret mi goruyorsun yavrucum. Biraz buyu bence komik oluyorsun. Bmw dedigin sirket dunya devi . Redbulu sor bakalim sokakta sana kac kisi f1 takimindan bahsedecek Bmw yi sor sonra ve kapa ceneni bir daha konusma bu konu hakkinda cidden artik gulunc oluyorsunuz. Bmw kendi motorunu ureten bir dunya devi redbull ise hala renault motoru kullanan sadece bir f1 takimi durum bundan ibaret.

  3. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    El alem içecek yaparken başkasının işini ondan iyi yapıyorsa BMW en iyi araçları üretiyor demenin hiç bir anlamı yok demek ki yapamıyor Formula 1 de tutunamadı ama senin içeçek üretiyor deyip aklın sıra küçümsemeye çalıştığın takımın yanından geçemiyor o en iyi araç üreticileri kapiş ?

  4. Hakikaten F1'den bihabersiniz. Hem yorum yanlış, hem de pozitif oy vermişler… Vettel taa en başından beri Red Bull'un desteklediği bir pilottu. BMW'ye de onlar getirtti onu. NOKTA!

  5. Demekki toro rosso da yarismak icin yetenegin onemi yok vettelin onunu acsin ayak bagi olmasin yeterli.

    BMW den bahsediyorsun sacma sapan cumleler kurma senin begenmedigin bmw dunyanin en iyi araclarini uretiyor. redbull ne yapiyor haa enerji icecegiydi degilmi unutmusum .

  6. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Boş Konuşmuş. Diğerlerinin Pilot Takımı Olsa Onlarda Getirir.

    Ayrıca Bianchi'ye Marussia Koltuğu Ayarladı Ferrari Geçen Sene, McLaren Bu Sene Magnussen İçin Uğraşıyor. Diğerleri Çene Çalmıyor Yani 🙂

  7. Alguersuari çok iyi pilottu fetile yol vermediğinden gönderdiler her torrorosso pilotu hilebull araçlarına yol vermek zorunluğu varmış gibi tur bindirme edasındalar F1ne hallere getirdiler…

  8. Uydu takımın Torro Rosso olmasaydı,Redbulla direk oturturmuydun acaba o saydığın isimleri ?

  9. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    BMW neyi bulmuş ki Vetteli bulacak Vettel şappadanak gelip F1 koltuğuna oturmadı heralde.Hangi serilerde yarışmış hangi takımda yarışmış onlara bir bak istersen.

  10. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Alguersuari adam olmasını bilseydi takımda kalırdı Sauber neyse Torro Rosso da o dur. Perez Alonsoyu geçecek diye akılları çıkanlar gelmiş şimdi Alguersuari yanlısı olmuş, aynı Webber sevenler derneği üyeleri gibi.Alguersuari Vettel'e ninjalık yapacağına görevini yapsaydı bugun kariyerine devam ediyor olabilirdi.Marko başganın dediği gibi alonsoya yardım eden değil takımın işine yarayan çalışkan ve itaatkar pilotlar şansı elde eder aynı son çaylak rus pilotumuz gibi.

  11. Dııııttt yanlis cevap. sebi bunlar mi bulmus oldu simdi? ben bmw saniyordum ama neyse . vettele yol vermedi diye isinden olan alguersuari degilmiydi benmi yanlis hatirliyorum ne ricciardo nede vergne den adam olur. hic degilse alguersuari daha hizliydi bu ikisinden.

  12. İnsanın 2 tane takımı olunca zor olmuyor be Marko.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir