Vandoorne Bakü'de McLaren GT İle Yarışacak

yazar:

kategori:

McLaren’in çaylak ekibinde olan Vandoorne 24 Kasım’da Azerbaycan’da koşulacak cadde yarışında pistte olacak.

McLaren GT takım patronu Andrew Kirkaldy 21 yaşındaki Belçikalı pilotu yeni MP4-12C Sprint pist otomobilini test etmek için çağırdıklarını açıkladı.

“Sprint’in gelişim aşamasında sürücü sorunu yaşadık ve Sam Michael ile konuştuk. Stoffel ile Goodwood festivalinde çalışmıştık ve bana Vandoorne’un MP4-12C ile ilgilendiğini söyledi.”

“İspanya’daki bir test pistinde geldi ve tek bir hata yapmadan üç gün boyunca test yaptı.”

“Bu kesinlikle ilgi çekti ve Boutsen takımı Bakü’de kendisiyle yarışmak istediğini söyledi. McLaren onun daha fazla deneyim kazanacak olmasından dolayı çok mutlu.”


Yorumlar

  1. Gelecek yıllarda Azerbaycan'da mutlaka Formula 1 yarışı koşulacak. Barnie nin sepetteki yumurtalarından biri de Bakü. Hem de cadde yarışı. FIA nın asya serilerinden birkaç yarış seyrettim Bakü'de ve işin şov kısmına inanılmaz derece önem veriyorlar. Gece hem de cadde yarışı düzenleniyor, tüm plazalarda elektronik yazılar geçiyor yarışla alakalı, hatta o anki sıralama vs.. gbi. Şöyle özetleyeyim Singapur'un Vettel kazanınca patlattığı havai fişek gösterisi ve helikopter kamerasından bu şovun izletilmesi Bakü'deki yarışlardan çakma.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir