Stuck: "Vettel 15 Kere Şampiyon Olabilir"

yazar:

kategori:

Almanya’nın Motor Sporları efsanelerinden Hans-Joachim Stuck “Vettel’in 15 şampiyonluk alabileceğini düşünüyorum. Neden olmasın? İnanılmaz genç ve bu kolay bir şekilde mümkün olabilir.” dedi.

Sebastien Buemi “Vettel yarışı kazandıktan sonra ertesi gün hemen fabrikaya geliyor ve gelecek yarış için simülasyonda çalışmaya başlıyor. Sadece harika bir araca sahip olduğu için kazandığı doğru değil.” dedi.

Senna’nın yarış mühendisliğini yapan ve Vettel’in yarıştığı dönemde Toro Rosso’nun teknik patronu olan Giorgio Ascanelli “Sebastian bana Ayrton Senna’yı hatırlatıyor.”

“Vettel yarışmak için yaşıyor. Senna gibi kaybetmekten nefret ediyor. Kazanmak için yaratılmış. Onun dışındaki sonuçların hiç bir anlamı yok.” dedi.

Helmut Marko “Formula BMW’deyken Sebastian 20 yarışın 18’ini kazandı ancak düşündüğü tek şey niçin o iki yarışı kazanamadığıydı.” dedi.


Yorumlar

“Stuck: "Vettel 15 Kere Şampiyon Olabilir"” için 19 yanıt

  1. Tabii ki, lakin biz 0versteer ve minardi gibi taraflı tarafsız herkesin tarafsızlığını tescillediği 2 zat, bu konudaki görüşlerimiz ile siz yeni f1 severleri bilgilendirme hususunda kararlılığımızı ortaya koyduk.

  2. Matematiğe vurursak Kvyat da 25 kere falan şampiyon olabilir.

  3. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Senin nickinde yazılı olan pilotu hiç mi hiç sevmememe rağmen ona saygım var daha ne olsun beklersin ?

  4. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Ben zaten sevgi falan beklemiyorum mesela ben de Alonso'yu günahım kadar sevmem .Ama bir pilot şampiyon oluyorsa ona saygı duyulmalı.Şampiyonlukları kıskanıldığı için sürekli eleştirilmemeli.

  5. diğer pilotların fanları şimdi sayıyorlardır bu arkadaşa

  6. biz spor yazarı değiliz, hakim değiliz hakem değiliz. objektif olmamızı gerektiren bir durum söz konusu da değil. Burada çoğu insan taraftar zaten. Olaya tarafsız bakıp yorum yapmak güzel bir şey bence, ama bir zorunluluk değil. Holigan gibi yorum atanlar var, onlar ayrı…

  7. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Seni o arkadaşlarından farklı kılan ne peki.

  8. İçimden 9 geçiyor

  9. mclarende,lotusta veya mercedeste olsaydı alabilirmiydi alırdı üçün birini aracın önünde eğiliyorsa arac yoksa benden bir halt olmaz diyor zateniyi bir pilot olsa Ferrari bunu alırdı demek neymiş herkezin bildiği gi çok ta iyi bir pilot değildir.

  10. Vettel'in hırslı olduğunu Malezya'da gördük. Pek ahlaki bir şey değildi ama arkasındaki mantık harika.

  11. taner yüksel avatarı
    taner yüksel

    inş canım ya

  12. bu araçla alır. şuminin aracıda açık ara farkla liderdi. ve oyle üstüste şampiyonluklar aldı. ama yinede vettel şuminin onda biri kadar iyi bir pilot degil.

  13. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Tabiki bazı arkadaşlar bu açıklamalara inanmayacaklardır ancak aynı arkadaşlarımızın inandıkları bütün şeyler de burda okudukları haberlerden ibaret gidip gözüyle görmüyor kimse.İşine gelene inanıyor işine gelmeyene inanmıyor.Sonra bu arkadaşlardan objektiflik bekle işte..

  14. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Kıskananlar çatlasın biz boşuna Vettel demedik yıllarca şimdi ona sallayanlar oturup düşünsün.

  15. fernandoalonso avatarı
    fernandoalonso

    Vettel aracına dua etsin yoksa vettelden bir b.k olmaz.

  16. Senna'nın yarış mühendisliğini yapan ve Vettel'in yarıştığı dönemde Toro Rosso'nun teknik patronu olan Giorgio Ascanelli "Sebastian bana Ayrton Senna'yı hatırlatıyor."
    "Vettel yarışmak için yaşıyor. Senna gibi kaybetmekten nefret ediyor. Kazanmak için yaratılmış. Onun dışındaki sonuçların hiç bir anlamı yok." dedi.

    Anımsatması bile yeter…

  17. bizdeki 95 alıp oflayan turk ogrencileri gibi demek ki

  18. Ahmet Seçkin avatarı
    Ahmet Seçkin

    Velet anca babayı alır 15 şampiyonluk olsa schumi alırdı sen değil kendini beğenmiş..!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir