Kvyat'ın F1'e Girişi Raikkonen'inki Gibi Olabilir

yazar:

kategori:

Red Bull patronu Dietrich Mateschitz’e göre Kvyat Raikkonen ve Massa’nın yaptığı gibi hızla seriye adapte olabilecek bir pilot.

19 yaşındaki genç önümüzdeki yıl için Toro Rosso koltuğuna seçildi, henüz GP3’ten daha üst bir kategoride yarışmadı ve bir F1 aracıyla sadece 22 tur tecrübesi var.

Buna rağmen Mateschitz onun çaylaklığında harika bir gelişim gösterdiğini ve GP yarışlarına çabuk adapte olabileceğine inanıyor.

“Eğer Raikkonen ve Massa’ya bakarsanız çok az deneyimle F1’e ne kadar çabuk adapte olabildiklerini görürsünüz. Kvyat’ın da bunu yapabileceğine inanıyoruz.”

“Bu sezon F3 ve GP3’te Daniil’in nasıl geliştiğini seyrettik. Olgunlaşmasını, bir çocuktan genç bir adama geçişini gördük.”

“Felix’in iniş ve çıkışları vardı. Bazen çok hızlıydı ancak istikrarlı değildi. Son olarak Kvyat sadece 19 ve Da Costa 22 yaşında. Bu da kararda etkili oldu.”


Yorumlar

  1. Hey gidi garajda uyuklayan Kimi… Yıllar ne çabuk geçiyor. Schumacher'den sonra tepede gözlerim hep seni arıyor. 2014'te başarabileceğini umuyorum.

  2. O zaman testler serbestti. Hatta mecbur fazlaca yapılıyordu 🙂

    Ayrıca Massa'nın Formula 1'e girişinin pek de harika olmadığını düşünüyorum. Raikkonen gibi olamadı.

  3. inşallah iyi birşeyler yapar.gençlerin bu seride olması çok güzel bence.resmen yarışırlarken büyümelerini izleyebiliriz…şimdilik adamı sadece rahat bırakın…

  4. olmayadabilir..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir