Mclaren: "Gelişip Gelişmediğimizi Abu Dhabi'de Göreceğiz"

yazar:

kategori:

Sam Michael, Hindistan’daki performans gelişiminin önemli olduğunu ve bu gelişimin gerçekçi olması halinde sezonu güçlü bir şekilde kapatabileceklerini söyledi.

Michael “Son bir kaç yarışta gerçekten gelişme kaydettik ve aldığımız sonuçlarla gelişimin işaretlerini gördük. Ancak gerçekten gelişme kaydedip kaydetmediğinizi görmeniz bir kaç yarış sürüyor.”

“9 ve 10. sıralarda yer bulmamız daha çok lastik seçimi ile alakalıydı ve diğer lastiklerle gridde 6 ve 7. olabilirdik. Bu da bir gelişme olurdu.”

“Abu Dhabi’de neler olacağını görmemiz lazım. Bakalım aynı trendi sürdürebilecek miyiz? Olmak istediğimiz yer orası değil ancak en azından önceki yerlere göre daha saygı duyulabilecek yer olur. Takımlar şampiyonasında 5.liği korumamıza faydası olur.” dedi.


Yorumlar

  1. yau şöyle sağlam bir araç yapsanız, 2015'te hamilton-raikkonen ikilisini alsanız.. mclaren rüzgarı esse en azından 1 sene be.. ne güzel olurdu be..

  2. Künefe v4.5 (spa2000) avatarı
    Künefe v4.5 (spa2000)

    Sezonu, kendimizin sezon genelindeki durumuna kıyasla güçlü bir şekilde bitirmek gerçekten önemli.
    Her ne olursa olsun güven tazelemek ve önümüzdeki senenin ivmelenmesini sezonu güçlü bir şekilde bitirerek başlatabilmek oldukça faydalı olacak ve yöneticilerin takımı motive etmelerinde kolaylık sağlayacaktır.
    2014 sezonunu kendimiz açısından başlamış sayabiliriz.

  3. Ne gelisimi pesindesiniz abicim, Macaristan'dan sonra tamamen 2014 e odaklansaydiniz keske..

  4. Varsın herkes eleştirsin. Bu takıma olan inancımız bitmeyecek. ister 2015'e kadar ister sonrasına, bizden size kredi bitmez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir