Chilton ve Maldonado'nun Paraları Hulkenberg'i Koltuksuz Bırakabilir

yazar:

kategori:

Hulkenberg’in adı gelecek sene için Lotus ile anılıyor ancak bu durumda kesinleşen bir şey yok. Son dönemde çıkan haberler Maldonado’nun da Lotus için güçlü adaylardan olduğu yönünde.

Hulkenberg’in eski takımı Force India’ya da dönebileceği söylense de o durumda net değil. Özellikle Vijay Mallya’nın şu ana kadar takımdan ayrılmak isteyen tek sürücünün Hulkenberg olduğu yönündeki açıklamalar Hulkenberg açısından pek iyi olmamıştı. Bunun yanında şu anda Marussia’da yarışan Max Chilton’un babasının şirketinin sponsorluğunda daha büyük takımların kapısını çaldığı ve Force India’ya yakın olduğu düşünülüyor. Habere göre Chilton Force India’ya 12 milyon euro kazandırabilir.

Hulkenberg’in Sauber’de kalma ihtimalinin de olduğu söyleniyor. Ancak Sirotkin, Gutierrez ve hatta Petrov gibi sürücülerin maddi getirilerinin bu ihtimali zayıflattığı düşünülüyor.

Mclaren’in de Hulkenberg için bir seçenek olabileceği söylense de İngiliz ekibinin Sergio Perez’i değiştirme kararı alması halinde, Kevin Magnussen’e yer vermesi bekleniyor.

Sadece Hulkenberg değil, Force India’dan Paul di Resta’nın da endişeli olduğu ve koltuğunu kaybedeceği söyleniyor.

Blick, tüm gelişmeler karşısında Hulkenberg ve menajerinin ortaya çıkan koşullar karşısında uykusuz geceler geçirdiklerini iddia etti.


Yorumlar

  1. JhackRapunzel  avatarı
    JhackRapunzel

    Yazık. Çok yorum yapmaya da gerek yok bu durum için. Rai, Hulk ve iyi bir araç ile genç Fin'li bu adamları izlemek keyif veriyor bana, Şu F1 araçlarını yok etmişken pilotllara sahip çıkın takım patronu olarak.

  2. ALO-RAI(Yavuz)  avatarı
    ALO-RAI(Yavuz)

    Paranın gözü kör olsun diye haykırasım geliyor ama elden ne gelir ki… bari vijal mallya sahip çıksada şu adama ortada kalmasa

  3. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Ulan şu adam dışarda kalsın isterse fernando 10 kere şamp olsun daha da seğretmem ben bu F1. Yazık ulan yazık… Sene başı 3-5 kuruşa tamah edenler sene sonu şampiyonadaki konumlarından kazancakları büyük paraları nasıl göz ardı ederler. Maldonado'nun parası olsa ne olur. Sezounu sonuncu kapatırsınız ondan aldığınız para harcamalarınızı bile karşılamaz. Umarım saksılık yapmazlar.

  4. hulk'ı paralarıyla dövecekler 🙁

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir