Webber: "Kendimi Tek Sefer Şampiyon Olanlarla Aynı Seviyede Görüyorum"

yazar:

kategori:

Webber, şampiyonluk kazanamasa da Formula 1 kariyerinden mutlu olduğunu söyledi.

Webber “Gururlu ve dürüst bir kariyerim oldu.”

“Kendimi tek sefer şampiyon olanlarla aynı seviyede görüyorum. Birden fazla şampiyonluk kazanma potansiyelim var mı? Cevabım açık bir şekilde hayır.” dedi.

Webber, sıkıntılı dönemler yaşadığı takım arkadaşı Sebastian Vettel’in daha iyi olduğunu kabul ediyor.

Webber “Seb olağanüstü bir sürücü ve bunu kabul etmekte sıkıntı yaşamıyorum.”

“Bazı açılardan Ayrton Senna ile yarışmış Gerhard Berger gibi hissediyorum. Gerhard da harika bir yarışçıydı ancak şampiyonluk için yeterli değildi.” dedi.


Yorumlar

  1. nerden biliyorsun belki Kimi Raikkonen,ne salladı

  2. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen
    RoyalHunt 2 saat 18 dakika önce
    webber'in F1'le alakasız yorumları var bu ara. geçenlerde kimi ferrari'ye geçince alonso'nun sıralama performansını geliştirmesi gerekecek gibi saçma sapan birşey söyledi. bu sefer de şampiyonluk sayısıyla yeteneği kendince bağdaştırmış. vettel önümüzdeki sene alonso'yla yada hamiltonla yanyana oturduğunda aldığı 4 şampiyonluk sürmeyecek aracı, vettel'in kendisi sürecek.

    Noktasına ve virgülüne kadar katılıyorum.

  3. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Birader senin bu Button hayranlığın nereden geliyor? 🙂

  4. Ama bir şampiyon olamadın.

  5. Çok dürüst bir açıklama. Webber in en büyük dezavantajı istikrarsızlığı. Bu yüzden şampiyon olamadan gidiyor. Marko da buna benzer bir açıklama yapmıştı. 2 yarış yenilmez görünüyor sonra ortadan kayboluyor diye. Yani çok yetenekli ama istikrar kesinlikle yok.

  6. Gururlu ve dürüst bir kariyerim oldu.

    Her ne kadar Kore'deki kazada yaptıkları hakkında ciddi şüphelerim olsa da, uzun süredir yarışıp da adamın şu söylediği kriterlerde kalabilmiş başka bir pilot var mı?

  7. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    Button'a neden sallıyor şimdi bu adam.

  8. forever.. WEBBER

  9. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    2010 Yılında gerçekten istikrarlı gidiyordu bencede tek şampiyonluğu olan pilotlardan bir farkı yok Webberi'in. Zaten birden fazla şampiyon olan pilotlar istikrarını sürdürebilen pilotlar Alonso ve Vettel buna örnek.Son yıllarda Alonso şampiyon olamasa bile 2010 ve 2012 de son yarışa kadar getirmiştir.

  10. button kadar iyi nasıl olabilir yahu. adamın altında 5 senedir en hızlı araç var en iyi sonucu şampiyonada 3.lük. o da 1 defa. button'ın altında 1 kez o kadar baskın araç oldu, adam şampiyon oldu. baskın dediğim araç redbulla aşağı yukarı eşit hızdaydı 2009da.

  11. webber'in F1'le alakasız yorumları var bu ara. geçenlerde kimi ferrari'ye geçince alonso'nun sıralama performansını geliştirmesi gerekecek gibi saçma sapan birşey söyledi. bu sefer de şampiyonluk sayısıyla yeteneği kendince bağdaştırmış. vettel önümüzdeki sene alonso'yla yada hamiltonla yanyana oturduğunda aldığı 4 şampiyonluk sürmeyecek aracı, vettel'in kendisi sürecek.

  12. RAİ ve HAM mclarenin dayanaklılığına kurban gittiler.iki kez olabilirlerdi yani onların seviyesinde değil kesinlikle ama button kadar da iyi.

  13. Webber le tanışmak isterdim açıkçası. Gözümde değeri arttı bir anda adamın.

  14. Züğürt tesellisi..Vettel'inde hakkını vermiş..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir