Quantum, Lotus'a Hulkenberg ile Anlaşmasını Söyledi

yazar:

kategori:

Aylardır Quantum Motorsports ile Lotus arasında yapılan görüşmeler bir türlü netleşmedi ancak dün Quantum Motorsports’tan yapılan açıklama anlaşmanın yapıldığı yönünde.

Bu kapsamda Mansoor Ijaz “Biz yeni sahipler ve hissedarlar olarak önceliğimizin ne olduğunu belirttik. Umarım Kimi ile yeni sürücü arasındaki geçiş süreci sıkıntısız olur. O kişinin Nico Hulkenberg olacağına inanıyoruz ancak bazen işler tam olarak açık olmuyor ve istediğiniz olmayabiliyor.” dedi.

Hulkenberg anlaşmasının zamanı için Ijaz “Bu konuda yorum yapamam. Ben sadece anlaşmanın hazır olduğunu söyleyebilirim.”

“Nico’nun bu konuda heyecanlı olduğunu biliyorum ve kısa sürede her şey netleşecek.”

“Nico iyi bir insan. İlerisi için iyi bir sürücü. Önünde uzun bir kariyeri olacak.” dedi.

Hulkenberg ise daha önce yaptığı açıklamalarda anlaşma için en son tarihi Ekim ayının sonu olarak belirtmişti. Ancak bu olmadı. 

Hulkenberg “Son tarihi biraz daha geciktirebilirim. Zamanında olmasını istediğimiz tarihi biraz ileriye kaydırdık.” dedi.


Yorumlar

  1. Sen izledin mi bir pilotu yakından takip ettin mi? almanca bilir misin? Çık ve bana Hulkenbergin birtek olumsuz açıklamasını göster. İçinde kibir süslü birtek beyenatını göster. Oradan öyle konuşmakla olmuyor. Bu da sanal ortam modası oldu? Tersinin tersini söylersem haklı olurum psikolojisi. Ulan Hulkenberg ağzı laf yapan nabza göre şerbet veren adam olsaydı arkasında sürüyle sponsor olurdu. Beni kötü kötü konuşturacaksın şimdi. Adam kimsenin istediği gibi adam olmadı doğal bir adam oldu.. Sen Hulkun şu açıklamasını bilir misin? bütün formula bir pilotlarının kibir paçalarından akıyor anlamak çok ilginç dediğini. Hulk mütevazi olmasa sezonun yarısına gelmeden Sauberden ayrılır verir mahkemeye tazminatla parasını alırdı. 1 tek kuruş almadı. Hatta o günlerde sitede Hulk kalan yarışlara çıkmayabilir diye haber çıkmıştı bende bu iddiamı dile getirmiştim. Hulkun yarışma azmi paradan büyüktür, bedavada yarışsa sezon sonuna dek yarışacaktır bundan şüphem yok demiştim. Force Indiadan da ufak alacakları var 2 yıldır neden mahkemeye vermedi? işte bu iyi niyetinden. 1 kere adam suratından belli olur. Gözü fıldır fıldır dönen nice pilotlar var, lan onu geçtim Bu Hulk şu Ricardo kadar etmez mi? Ricardo 32 dişle sırıtırken, Hulku birtek yerde sırıtırken veya bu yarışta ben yeteneğimle 4 .oldum araba fos dediğini gördün mü? Ağzı laf yapan kibirli bir adam olsa şimdi sponsorlar önünde pervane olurdu. sponsorlar bu bizi reklam edemez politik pilot değil diye bu adamı bu kadar gariban bırakıyorlar. herşeyi deyinde şu Hulka mütevazı değil demeyin. Hulkun mal varlığını bir araştırın birde aynı kalibredeki diğer orta sıra pilotlarını. 2 yarışta görerek değerlendirmeyecekmişiz. Ben yabancı siteleride alman dergilerinide takip ediyorum şüphen olmasın günden yana ☺ Sen fanı olduğun pilotla yemek yemiş gibi konuşuyorsunda bizpsikoloji, sosyal psikoloji okuyoruz kimin ne olduğunu gerçeğe yakın tahmin edebilelim. Bilirim asla demiyorum tahmin ederim diyorum. Yoksa ben Hulku gerçek hayatta 1 kere görmemiş biriyim açık söyleyim. Ama okuduklarımız kadarıyla videolardaki jest ve mimiklerini ve konuşma esnasındaki ses frekanslarını karşılaştırmak suretiyle böyle bir çıkarımda bulunuyoruz. Yoksa şu ortamdaki hiç kimse tuttuğu pilotun gerçekte ne olduğunu %100 biliyorum diyemez.

  2. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Erdi arkadaş haklı.Hulkenberg senin dediğin kadar mütevazi birisi değil.Sürüşüne tek kelime edemem mükemmel bir pilot Hulkenberg ama mütevaziliğini yarıştaki sonuçlarıyla değerlendiremezsin ve Hulkenberg pek de alçakgönüllü bir pilot değil bunu söylemeliyim.Yine de gelecek yıl çok iyi işler başaracağına eminim.

  3. Mütevazi mi? Hülkenberg mi

    sen hiç pilotların basin açıklamasını izledin mi? bir pilotu sadece c.tesi pazar aracı sürerken tanıyamazsınız
    güldürmeyin adami

  4. Bak dürüst pilota bir kapı kapanıyor hiç akla gelmedik olaylarla yeniden kapı açılıyor. Dürüstlük normalde kazandırmazdı ama Quantum harbi bir firmaymış. Hulkenberg gibi Gridin en mütevazi, en efendi ve etliye sütlüye karışmayan, son derece ölçülü; adamın magma tabakasını istediler. Helal olsun. Bu arada Lotusa geçen 1-2 yıl kalıp Ferrariye geçer hadi hayırlı olsun Hulk.

  5. buna rağmen maldonado bu takıma giderse artık kendi utansın ben başka bir şey demem 🙂 Quantum hulk'ı istiyor, bouiler hulk'ı istiyor, maldonado isterim diyen yok, parasıyla ilgileniyor millet sadece. istenmediğin yere gitme.

    mevlana olsa maldonado sen gelme derdi 🙂

  6. gro,nico hadi hayırlısı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir