Ferrari: "Henüz İkinciliği Mercedes'e Karşı Kaybetmedik"

yazar:

kategori:

Mercedes, Abu Dhabi’de Ferrari’den 7 puan fazla kazanarak farkı 11’e çıkarmayı başardı.

Domenicali “Daha iki yarış var ve bu iki yarışta Mercedes ve Lotus’la mücadele edeceğimizden eminim.”

“Çekiş konusunda zayıf kaldığımızı ve bazı virajlarda downforce gücünün de zayıf olduğunu biliyoruz. Bu alanda gelişmek için aracı ona göre ayarlamalıyız.”

“Bunun yanında sıcaklıkların da performansta etkili olduğunu biliyoruz. Ne kadar sıcak olursa aracımız o kadar etkisini kaybediyor.”

“Bu yüzden önümüzdeki yarışlarda koşullar bizim aracımıza daha uygun olacak.”

“Bu yüzden ikincilik mücadelesinde ihtiyacımız olan her şeye sahip olduğumuzu düşünüyorum.” dedi.

Domenicali, Hindistan’daki performansları nedeniyle bu kadar iyimser olduğunu söyledi.

Domenicali “İki hafta önce Hindistan’daki performansımıza bakarsanız Red Bull haricinde diğer takımlar kadar hızlıydık. Red Bull ayrı bir ligdeydi.”

“Diğerleriyle zirvedeydik bu yüzden iyi bir yarış çıkarabileceğimizden ve ikincilik için yeterli olacak puanları alabileceğimizden eminim.”

“Bunun yanında Lotus’u göz ardı etmeyin. Sorun yaşadılar ve Abu Dhabi’de tek araçla puan aldılar. Ancak bu bir yarış.” dedi.


Yorumlar

“Ferrari: "Henüz İkinciliği Mercedes'e Karşı Kaybetmedik"” için 6 yanıt

  1. tolgakaranlik avatarı
    tolgakaranlik

    Evet daha kaybetmedik, önümüzdeki yarışta kaybedicez. Her şeyin zamanı var kardeşim, aceleniz ne? Aslında sezon biraz kısa geldi, yeterince uzun olsaydı üçüncülüğü Lotus'a, dördüncülüğü Force India'ya ve beşinciliği de Sauber'e kaybetmek isterdik ama zaman yetmedi. Önümüzdeki sezonlara bakacağız artık, hayırlısıyla her sezon daha da geri gitme stratejimiz kusursuz işliyor. Bu arada seneye bizim yılımız olacak! Yeni aracı görünce WOW bile diyeceğim

  2. allahın cezaları yaa resmen kanser ettiler beni , bi ferrari patronunun yaptığı açıklamaya bak ya.. yazık

  3. Alonso'nun çok ekstra şeyler yapıp yarışlarda 2.liği alması lazım yoksa olamayacağınız açık ve net.

  4. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Austinde pek şansları olacağını sanmıyorum ilk sektör ve son sektör df isteyen bölümler Mercedes'in aero pakedi Ferrari'den daha iyi buda Ferrari'nin işi zor demek..

  5. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Sıralama performansı böyle devam ederse çok zor.Hamilton cumartesi günü nerdeyse pole alacaktı.Ferrarilerin ilk 10 için mücadele verdiği ve mercedesin pole savaşı verdiği gerçeğini gözardı edemeyiz.

  6. 2 ekmek 1 Camel  avatarı
    2 ekmek 1 Camel

    Koskoca Ferrari'nin verdiği demeç bu olmamalı, 2 liği henüzk ybetmedik nedir lan, 2.lik oglum bu 2.likkkk sampiyonluktan bahsedıyor sanki,

    Ulan üretim yaptığınız tek sektör motor ve spor araç bin tane uzanmıs dalı bulunan cok degısık dallarda üretim gösteren firma degılsın sen dunyanın en prestijli spor otomonıl üretıcısı ısen bunu söyleyemezsin!. artık icraat yapın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir