Horner: "Her Pilot Red Bull'da Yarışmak İster"

yazar:

kategori:

Vettel’in Red Bull’daki başarılarının ardından artık başka takıma geçebileceği düşünceleri karşısında Horner, takımı için iddialı konuştu.

Horner “Pit alanındaki herkes şu anda bizim araçlarımızın birisinde olmak ister. Sebastian takım adına yarışmaktan keyif alıyor ve takımla büyüdü. Niçin başka yere gitmek istesin ki?” dedi.

 


Yorumlar

“Horner: "Her Pilot Red Bull'da Yarışmak İster"” için 28 yanıt

  1. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    rai gelse vettelin 4 yıl şampiyon oldugu sadece kağıt üstünde yazardı itibar kaybederdi geri planda kalınca takım raiye 1-2 pilot ayrımı yapamayacağı için vettel in yanına daha zayıf rakip alıp o uçan araçta iyi bir pilot gerçekte neler yapabileceğini göstermek istemediler.

  2. O rahip takım kanatlarınızı kestiği zaman acaba hangi takımı tutacaksın .

  3. Ya da sizi fazla ciddiye alıyorum sanırım, kahvede GS FB muhabbeti yapıp F1'de de aynısını yapmaya kalkıyorsunuz. Ancak F1'in seviyesi sizi aşar.

  4. Sırf para için yarışsaydı Lotus'u 4-5 ay öncesinden maaş sorunu sebebiyle bırakırdı. Biraz düşünerek, iftira atmadan, çemkirmeden yazın. Şuraya gelip de kinci yorumları okuyup sinirlenmek istemiyordur kimse eminim.

  5. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Almadılar ki yarışsın. Raikkonen gibi sırf para için yarışan bir adamı 1 yıl yarıştırmak yerine takım gelecek vaad eden pilotu tercih etti. Aptal sezonda ortalığı karıştırdığımız yetti artık piyasası bitmiş pilotu rahip takıma kakaladık resmen sen gelmedi diyorsun 😀

  6. 0versteer ne demek istediğimi sen anlamışsın 🙂

  7. 0versteer ne demek istediğimi sen anlamışsın 🙂

  8. Aynı şey sayılmaz. Redbull un uzun vadede güven vermediğini söylemiş ben de hiçbir takımın güven vermediğini her takımla yapılan anlaşmada rekabetçilik maddesinin olduğunu söyledim. Ferrari nin adına güvenip HAM ALO gibi pilotların gözü kapalı 5 yıl gibi uzun süreli anlaşma imzalaması mümkün değil. Redbull la da. Olay bu yani. İsim artık şampiyonluğun garantisi değil. Para meselesi farklı bir boyut. Konu başarı 🙂

  9. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Alonso imzaladıda ne oldu demek istiyor arkadaş ama anlayabilene.Onlar çok para alsın millet kupaları ****ürüyor.

  10. tamamda aynı şeyden bahsetmiyor musunuz ? Her pilot rekabetçi araçla yarışmak ister, araç rekabetçi değilse anlaşmayı fes etme hakkını pilota verirsen, o 5 senelik anlaşmayı da imzalar, 10 seneliği de imzalar… bence arkadaşın söylemek istediği kimsenin Red Bull'a uzun süreli güvenmeyeceği, e sende aynı şeyi söylediğine göre…

    Bu arada bir pilot Ferrari ve Mclaren gibi takımlarla uzun soluklu anlaşma imzalayabilir, uzun dönemde Red Bull'a göre daha çok güven veren takımlar + maaşları da daha iyi olacaktır görece

  11. Sen ne demek istiyorsun arkadaş ? Gizli bir anlamı mı vardı ? Ne söylemek istediğin kabak gibi ortada. Benim ki de öyle. Aslında F1 den anlayan biri için çok açıktı ama o daha rahat kavrayabilmen için bira daha detaylı yazıyorum. Hamilton gibi sürücü 5 yıllık bir sözleşmeyi imzalamaz çünkü Redbull un geleceği belirsiz demişsin. Hangi takımın ileride rekabetçi olacağı kesin ? Hiçbirinin. Bu yüzden o Hamilton ve onun gibi sürücüler Redbull la uzun süreli anlaşma imzalaması için hiçbir engel yok. Geleceği garanti altında olan bir takım yok. Pilotlar zaten aracın rekabetçi oluşuyla ilgili bir madde anlaşmalarında mutlaka bulundurur. Bu yüzden söylediğin şey mantıklı değil.

  12. Ben ne diyorum sen ne diyosun be arkadaş..

  13. Anlaşmaya, şampiyonluk mücadelesi veremeyeceğim bir araç verilmesi durumunda anlaşma fes edilir gibi bir madde koyar ve 5 yıllık anlaşma imzalar.

  14. Saçma sapan pilotları getirirseniz elbette Redbull'da yarışmak ister.
    Ama siz koyun bakalım Hamilton'un önüne 5 yıllık sözleşmeyi.
    İmzalar mı? Tabii ki de imzalamaz.
    Geleceği belirsiz takım çünkü.
    Ama Mclaren,Ferrari gibi köklü takımlar koysa o sözleşmeyi, düşünmeden kabul eder.
    Benim görüşüm budur.(katılmayanlar f1'den anlamıyordur açık ve net!)

  15. ferrari mercedes williams mclaren çok eski takımlar . redbul başarı olarak şu kısa dönemde hepsini dörde katladı

  16. Arabam yavaş denilene tapıldığı bir dünyada bu adamlar arabamız hızlı diyorlar yine yaranamıyorlar 🙂

  17. mercedes,mi eski ferrari,mi f1,de

  18. Bayrağımızın kırmızısını Galatasarayın kırmızısını Ve Ferrarinin kırmızısını hiçbir şeye değişmem <3

  19. Bu sitede ne zaman edit özelliği olacak benim gibi kontrol etmeden mesajı yollayanların mağduriyeti giderilsin artık 🙂

  20. Her TRF1 üyesi Redbull kullanmak ister dememiş boşuna sakin olun. Şampiyon olmak isteyen sürücü Redbull sürmek ister. Redbull un tarihi yok diyen az araştırsın baksın Redbull un tarihine. Başarı ilk sene kazaılan birşey değildi sabrettiler ve başardılar Son 4 yılın şampiyonu oldular ve 5. yi kıl payı kaçırdılar. Willams tarihin en başarılı sanırım 3. takımı ama bu sene sadece 1 puanı var ve Maldonado bile gitmek istiyor. Alın size tarih. Griddeki hiçbir pilotun Redbull u geri çevireceğini sanmam. Seneye bu üstünlüğünü kaybedeceği de kesin değil.

  21. hırsızılığın buda daniskası ulan bu söz Ferrari içindi kendinizi iyice bişeyden saydınız her pilot bizim gazozumuzan içecektir…

  22. ne zaman adam oldunuz lan.geçmişi olmayanın geleceği olurmu.dua edin newey sizi ipten aldı.yoksa aguri hrt gibi yok olup gidecektiniz.

  23. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Yanlış.Her pilot neweyle çalışmak ister olacaktı.

  24. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    tarihin en başarılı takımı.Komik olan neyse 🙂

    her pilot Ferrari ve Mclaren'de sürmek ister olacaktı.Horner kendini bişey sanmaya başlamış,Birkaç yıla sönecek havanız

  25. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    ahahahah hiç güleceğim yoktu

  26. Bunlarda kendilerini bişey sanmaya başladılar iyice.
    Modanız geçince görürüm sizi.

  27. Yanlış.Her Pilot Kırmızı Araçta Yarışmak İster Olacaktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir