Mclaren Perez'le Anlaşmaya Yakın

yazar:

kategori:

Meksikalı sürücünün takımdaki geleceği henüz netleşmedi. Perez’in son dönemde yükselen performansının koltuğu kazandırmada etkili olacağı düşünülse de bunun yanında gelecek sponsorların da etkili olacağı düşünülüyor.

Takımın genç sürücülerinden Kevin Magnussen’in gelecek sene için koltuğu kazanma şansı, özellikle GP2 testinden çekilmesiyle birlikte artmış olsa da takıma yakın kaynaklar, Mclaren’in Perez’e bir sene daha şans vereceğini söylüyorlar.

Perez’in 2015’te takımda kalmasının ise gelecek sene Jenson Button’a karşı göstereceği performansa bağlı olduğu söyleniyor.


Yorumlar

  1. Paragözmüş, 3 kuruş maaşınız ödenmesin ortalığı ayağa kaldırırsınız adam milyon dolarları ödenmiyor yine de yarışıyor.

  2. Ne güzel işte bizde kiminin umursamazlıgını ve paragözlülüğünü çekmek zorunda kalmayacagız.

  3. ver şu kumbarandaki parayı da şu oyuncakla biraz tur at.

  4. İyi ki Kimi Ferrari'ye dönüyor da McLaren'ın beceriksizliklerini çekmek zorunda kalmayacağız seneye.

  5. Hulkenberg dururken Perez akıl karı değil.

  6. senna gibi bunuda harcamak yanlış olur.çocuk tam iyi takıma geçiyorum dedi bu seferde mclaren en kötü sezonunu geçiriyor.ki perez kendini geçen yıl fazlasıyla kanıtladı.malezyadaki performansı inanılmazdı. dolaylı takım emri olmasa yarışı kazanırdıda.belki ferrariye geçebilirim hayali ile karşı çıkmadı.hatta kasti dışa bile taştı arka düzlüğün başındaki virajda.magnussen iyi olabilir ama bence 1 yıl daha beklemeli.

  7. yahu bu sene adama ne araç verdiniz ki ne göstersin. mclaren sende bir komiksin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir