Red Bull Film Çekiminde Gizli Test mi Yapıyor?

yazar:

kategori:

Auto Motor und Sport’a göre Force India takımı bu seansa bir gözlemci gönderdi çünkü Red Bull’un test yasağına rağmen Red Bull’un gizli test yaptığından şüphelendi.

Normalde bu tür testler reklam çekimi amacıyla yapılıyor ancak Force India dahil olmak üzere bazı takımlar, Red Bull’un yeni parçaları test ettiğinden şüphe duyuyorlar.Red Bull’un film çekimini sürekli sürekli olarak Rockingham pistinde yapması şüpheler ortaya çıkardı.

Salı ve çarşamba günü yapılan testlerde yeni parça test edilip edilmediğine dair bir açıklama gelmedi.

Red Bull ve Sebastian Vettel, yaz tatilinden sonra gerçekleştirilen bütün yarışları kazandığı için bir diğer iddia ise Red Bull’un yaz tatilindeki zorunlu dönemde fabrikasını kapatmamış olabileceği yönünde.

Helmut Marko bu iddialar için “Yaz tatilinden bu yana daha iyiysek, bu fabrikanın kapalı olmasına rağmen beyinlerimizin çalışıyor olmasındandır.” şeklinde cevap verdi.


Yorumlar

  1. Kizli erkekli test dahi yapmislardir simdi bunlar . recebim el atmali bunlarada bana kalirsa.

  2. Ah be baba herkes şu Sahara Force India kadar hakkını arasa , inanın 1-2 büyük takımda buna katılsa özlediğimiz Formula 1'i izleriz. Ne zaman şüphelenme lafını duysam hep Force India çıkıyor. Adamların demekki kafası çalışıyor. Hindistanda bu arada uzaya araç gönderdi. Bu adamlar bilimden taknikten anlayan adamlar. Boşa şüphelenmezler. Haa parasızlıktan ve deneyimsizlikten şampiyonluğa oynayamıyorlar şu an ancak Force Indiada şampiyon olma potansiyeli seziyorum ben. Hakkını arayan insanları, kurumları severim. Bunlar ingiliz sömürgesinede böyle karşı koymuştu. Devamlı hakkını arar bu hintliler. Ancak bir eksikleri var o da kadın diye ölüyorlar. Kadın görmeye görsünler hiç affetmiyor vicdansızlar. zaten nüfus 1.2 milyar olmuş, nerde park bahçe görsen gariban hintli bir kadına istismar yapılıyor, her neyse. Bu toplumsal çöküntüyü aşabilirlerse ki bazı elit kesim aşmış yaklaşık 50 milyon kişi acayip bilimle ilimle uğraşıyor o zaman hem Formula 1 adına hemde insanlık adına büyük buluş yapar bu hintliler demedi demeyin. Şüphelere gelecek olursak %100 doğruluğu kanıtlanmadan böyle yaptı diyemeyiz ancak kanıtlayamasada herkes tahmin ediyorki durum bu. Force India fazla kuvvetli bir takım olmadığı için sözlerini dikkate alan yok. Mercedes ve Ferrari destek versin inanın Red Bulla tedbir bile konulur her an 5 gözlemciyle teftiş ettirilir.

  3. fabrikayı kapatmadıklarına dair bir kanıt varmıda böyle konuşuluyor.Artık iyice çamur atılıp saçmaşıyor diğer takımlar.

  4. Reklam çekiminde parça deneyen ilk takım Redbull değil daha önce yanılmıyorsam Ferrari de yapmıştı. Elinde test edecek parçası olan her takım bu fırsatı değerlendirir. Yoksa sadece itiraz eder.
    Yaz tatili meselesine ben hiç girmedim cevap vermem gerekmiyor.

  5. artık adamların ellerinden birşey gelmiyor . redbul,a nasıl çamur atarız yarışına girdiler . daha düne kadar bunlarlar değilmiydi . araçlarını bilerek kaza yaptıran . birbirini datalarını donelerini çalan . bunlar değilmi

  6. eger yaptılarsa bunları o padoktaki herkese saygısızlık yapmıs demek oluyor. reklam cekimi o test değil. yazın fabrikaların kapanması da bütün takımların ortak aldıgı bi karar. calısanlarda insan onlarında dinlenmeye ihtiyacı var diye düşünüyorlar.
    red bull yasakları çigniyor fırsatları degerlendirmek diyorsun. yapsın bakalım her takım ne kadar yasak varsa cignemeye calıssınlar, bütün kuralların etrafından dolasarak iş yapsınlar o zaman ne olur bi düşün de öyle yorum yap bari.

  7. Size yakında bi hile yapacaklar göreceksiniz .

  8. ''Kesin yapmışlardır bunlar.'' ''Hilebazlar yine hile yapmışlar '' ''Yalancı insanlar işiniz gücünüz hile…''

  9. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Helal-i Hoş olsun ne olmuş yaptıysak

  10. Şikayet etmek yerine neden diğer takımlar da aynı şeyi yapmıyor ? Çünkü deneyecek parçaları yok ya da gerekli görmüyorlar
    Redbull un her fırsatı değerlendirmeye çalışması başarıyı ne kadar aç olduklarını gösteriyor. Ben saygı duyuyorum.

  11. Yaz tatilinden bu yana daha iyiysek, bu fabrikanın kapalı olmasına rağmen beyinlerimizin çalışıyor olmasındandır." şeklinde cevap verdi.

    yaslı kurt cakmıs lafı 😀

  12. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Evet hemen alalım ''Kesin yapmışlardır bunlar.'' ''Hilebazlar yine hile yapmışlar '' ''Yalancı insanlar işiniz gücünüz hile…'' tarzı yorumlarımızı arkadaşlarımızdan.

  13. dukkan rbr ile mercedesin istediklerini yapmakta serbestler.. kim ne diyecek???

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir