Newey: "2013'te Aşırı Zorlamamız Nedeniyle 2014 Hazırlıklarında Geride Kaldık"

yazar:

kategori:

Newey “Bu seneki gelişim açısından rakiplerimiz tarafından aşırı zorlanıyorduk. Ferrari sene başında çok zorladı ve Fernando’yu asla unutamazsınız. Mercedes sezon ortasında çok güçlü görünüyordu.”

“Zorlamaya devam etmek zorundaydık ve bu seneki aracın gelişimi için çok çalıştık. Bu da gelecek seneki aracın gelişiminde biraz feragat etmemize sebep oldu ancak bunu yapmamızın gerektiğini hissettik.”

“Bu sene daha erken bir şekilde gelişimi durdurup tüm kaynakları 2014’e aktarmamız gerektiğini söyleyebilirsiniz ancak bunu çok erken yapıp sonunda şampiyon olamasaydık şu anda kendimizi rahatsız hissediyor olurduk.” dedi.


Yorumlar

“Newey: "2013'te Aşırı Zorlamamız Nedeniyle 2014 Hazırlıklarında Geride Kaldık"” için 15 yanıt

  1. On taraf tumden degismis bu da demektir ki her yer etkilenecek

  2. RBR'nin yalanları boyunu aşmıştır ya neysee 🙂

  3. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Aero açısından çok bir etki yapacak değişiklik bence bulunmuyor 2010 araçları gibi.

  4. Yalana bak yalana Newey sende az değilsin la

  5. Sanki motoru paddock da icadedeceklerdi

  6. 2014 demişken değişiklikler.

  7. taner yüksel avatarı
    taner yüksel

    gerçekten bu sıralar ferrari'nin hiç sesi çıkmıyor.seneye büyüklüğünü gösterip iyi bir araç çıkartacaktır bence ve şu anda onun için çalışıyorlardır.en doğrusu bu.az laf çok iş.

  8. Bende takımdan çok umutluyum,sabırsızlıkla bekliyorum yeni sezonu umarım hayal kırıklığı yaşamayız.

  9. İlk 10 yarışta Red Bull dört yarış kazanmıştı. Ferrari ve Mercedes gerçekten ciddi rakip göründüler. Ama sonra işler değişti 🙂

  10. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Puhahahaa zorlanmışlar… Ulan insan şu puan farkına bakarda utanır be. Yarım şampiyona öndesiniz birde zorlandık diyorsunuz.

  11. ya onu bunu geçinde Ferrari'nin 2014 motoru ile alakalı ne diğer kişilerden ne de Ferrari içindeki kişilerden bir haber ya da demeç duymadık. Bence Ferrari de 2014e çok iyi hazırlanıyor çok güçlü olmalarını bekliyor ve umut ediyorum.

  12. Motor 2014 te şampiyonu belirleyecek bu kesin. Bu yüzden araç tasarımı tabii ki önemli ama özellikle de önümüzdeki sezon 2. planda kalacak gibi. Renault da işler nasıl ona bakmak lazım.

  13. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    bu ayakları geçin 2014'tede güçlü olacaksanız ama ne kadar?* Yine 1 sn civarımı yoksa 0.1 sn ilemi yada 2. 3. takımmı olacaksınız o var..Bence Mercedes çok iyi hazırlanıyor 2014'e.Geof Willis 2014 ile ilgileniyor 2013 aracını ise bob bell tasarlamıştı.Bob Bell harbiden iyi iş çıkardı şimdi Mercedes'in şöyle bir özelliği var sezon arasında çok iyi fark kapatabiliyor geçen sene Ross Brawn 6 ay gerideydik diyordu sezon başladı Mercedes güçlü bir başlangıç yaptı 2012'ye..2013'te ise yine çok iyiydi lastik sorunlarını çoğunlukla çözdük şimdi 2.liğe doğru gidiyoruz.Newey'i durduracak birisi varsa oda Brawn'dır..Takımdan gitse bile kurduğu yapı ve kalanlar çok iyi işler çıkartacaktır.2014 gelsin bir an önce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir