2014 Mclaren Koltuğu İçin Magnussen Favori!

yazar:

kategori:

Sergio Perez’in son dönemdeki yükselen performansıyla birlikte yeni anlaşmayı kapması bekleniyordu. Ancak Abu Dhabi’de Perez’in tam olarak verememesi ve Meksikalı sürücünün istikrarsızlığı takımı ciddi biçimde Magnussen’i düşünmeye yönlendirdi.

Haberlere göre Mclaren, yarışın olmadığı son hafta içerisinde Magnussen seçeneğini ciddi bir şekilde değerlendirdi.

Henüz son karar verilmese de takım içerisindeki genel görüş 2014’te Magnussen’in yarışacağı yönünde.

Magnussen bu sene Formula Renault 3.5’ta şampiyon olmasının yanında katıldığı testlerde takımı etkilemeyi başarmıştı.


Yorumlar

  1. button hamiltonla 5 sene daha yarışsa yenemezdi ama perez kobayashiyi ilk senesinde yenmişti. 5 sene de yarışsalar yine yenecekti.

  2. Hocam ona bakarsan Button da Hamilton`u yendi, simdi Button Hamilton`dan iyi pilot mu? Kendi fikrim Hamilton Button`dan 2 gomlek ustun bir yariscidir.. Yanlis anlasilmasin Button cok sevdigim bir pilottur, komplekssiz yapisi ve pist uzerinde diger pilotlara gosterdigi saygi ya hayranim, ama her pilotun bir seviyesi var, ve Button bu seviyesi ile Mclaren`i haketmiyor bence, hele Perez hic haketmiyor, Kobayashi`nin hic olmazsa farkli bir stili var, yarislara heyecan katan bir yapisi var, Perez gibi lastik saklayarak basari elde eden bir pilot degil. Bu yuzden Button ve Perez siradan pilotlardir ve Mclaren`in arka planinda ki ekibe heyecan vermiyor, motive etmiyor..

  3. Furkan Özcan avatarı
    Furkan Özcan

    Evet, kuzeyli pilota en iyi örnek de Senna sanırım.

  4. canını yerim senin memo

  5. Magnussen için çok sevinirim sonuçta McLarenin öz evladı.

  6. perez kobayashiyle aynı takımdaydı kobiyi ezdi geçti, neden alsınlar kobayashiyi? button'ı ve perezi gönderip yeni bir sayfa açsalar aldıkları pilotun seviyesini nasıl bilecekler? button bir seviye ölçer gibi yenilmediği sürece takımda duracaktır emekli olana kadar. geçen sene de zaten demiştik perez çok iyi pilot ama yine de ilk senesinde button ondan üstün olacaktır diye.

  7. 2 ekmek 1 Camel  avatarı
    2 ekmek 1 Camel

    Birader sana göre zaten senın pilotundan baska pılot yok begendıgın baska bır surucu varmı kı ?

    ona camur at bunu kötule o onamı kalmıs bu bunlamı gecıcek… İLERLE git surdan ya…

  8. mclaren sanki, süper arac vermiş gibi, perez i begenmiyor. yollayacaksan button ı yolla. perez kalsın. button cok mu ısık veriyor sanki. button dan kimsenin bi beklentisi yok perez e en azından sans tanımıs olursunuz, bu kumar tutmazsa da geçiş dönemi dersiniz işin içinden cıakrsanız. zaten lastikleri anlayacam edecem diye herseeyi yapıp bi halt anlayamıyosunuz…

  9. Hacı abi senin kız bu ara yüzünü güldürüyor herhalde pek sitem dolu ifadelerin yok.

  10. Hayırlısı ne ise o olsun. Perez çok kötü değildi ama çok iyi de değildi. Araç o kadar kötü ki Perez yetenekli de olsa bunu gösteremedi. 2.bir Hamilton olabilir Magnussen. Hem takımı tanıyor hemde alt serilerde çok hızlı bir pilot olduğunu kanıtladı.

    2015 için Button yok. Magnussen iyi bir iş çıkartırsa 2015 için devam eder. Asıl soru 2015'de Alonso gelecek mi yoksa bir başka şampiyon takıma katılacak mı? Honda'nın, McLaren'e yıldız bir pilot için gerekli maddi desteği vereceği ifade ediliyor. Bekleyip görelim…

  11. inş canım yaa ☺ nerede bizim Ialways love ferrari hakan ?

  12. Yeni bi Hamilton heyecanı yaşatırsın umarım Magnussen. Beklentiler çok büyük, benim de beklentim yüksek kendisinden açıkçası. McLaren'in Honda'yla birlikte tekrar tepeye çıkması ve Magnussen'in de şampiyon olması gibi bi senaryo muhteşem açıkçası. Düşünmesi bile güzel. Umarım herşey yolunda gider ve McLaren'i kısa süre içinde tekrar tepede görürüz.

  13. Perez bu sene kötüydü…Button la mücadele edemedi..Magnussen takımı tanıyor..Bence iyi bir seçim,takım ne kaybeder hiçbirşey 2015 için iyi bir deneyim olabilir..
    Honda ile anlaşmasa takım Perez yüzde yüz takımda kalırdı ama artık çok zor..

  14. The Ron (spa2000) avatarı
    The Ron (spa2000)

    Xbox'ın McLaren'i PS4'e karşı Forza altyapısında koz olarak görmesi güzel.

    Güzel ama Gran Turismo var iken.

  15. Biraz yaşın ilerlesin o zaman çözersin mclaren'ı.

  16. Hülkenberg'i alsalar ya, para mara da istemiyo adam 😀 Amme hizmeti yaptı iki takımda da 🙂

  17. The Ron (spa2000) avatarı
    The Ron (spa2000)

    McNussen.

    Patrondan 1-2 açıklama gelse ve ne yönde düşünmemiz gerektiğini bilebilsek.

  18. şuan gridin en iyisi bir vettel iki hulkenberg …. mclaren Magnussen,i ne yapacak arkadaş …. zaten perez,ide aynı tanıtımla aldınız geleceğin pilot,u diye şimdi yollamak için bin takla atıyorlar …. . hulk,u neden almadınız … ne özellik arıyorsunuz bir pilot,ta çözemedim mclaren,i yoksa paramı öyleya başka ne okur . ne kadar ekmek o kadar köfte

  19. Ne Button ne Perez Mclaren'e yakismiyor abicim, ikisinide yollasinlar yeni bir sayfa acsinlar, takim elemanlarini heyecanlandiracak biri lazim, Ah Mclaren, Perez yerine Kobayashi'yi alsaydiniz heyecanini karizmadini kaybetmezdi takim.. Hayirlisi olsun bakalim..

  20. raikkonen en uygun pilot neden tekrar katılmadı hala anlamıyorum.2006 da berbat bir araç vardı.ama şimdi süper araçları var.daha doğrusu geçen yıla kadar.

  21. Aferin Mclarene beni dinleyen takımlar daha 1 vakit kaybetmemişlerdir. Sadece 1. olmazlarda 2. olurlar 3. olurlar ama asla kaybetmezler ☺Ben 3 hafta evvel ne dedim? Mclarene kuzeyli pşlot lazım dedim .Mclarene sıcak ülke pilotu gelmez kan uyuşmaz dedim. Sonunda benim kafamda birkaç kişi varmış mclarende doğru yolu buldular. Hadi bakalım 2015 te belkide şampiyon bir Magnu olur. Hayırlısı bakalım ☺

  22. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Magnussen mi kurtaracakmış McLaren'i ?

  23. Button'ı tutup Perez'i göndermek bu Mclaren'dan bir cacık olmaz…

  24. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Checo nereye gidecek ? bence takım bulamayacak gibi yada parayı bastırıp başka bir pilotu boşa düşürcekler

  25. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Hiç beklemiyordum açıkçası böyle bir hamle ama haberler çok acayip geliyor. Bence Perez şansını kötü kullanmadı ama bakalım neler olacak.

  26. hadi inşallah

  27. hadi inşallah

  28. Austin yarışı Perez'in kendi evindeki yarış gibi. O yüzden o yarış geçtikten sonra Magnussen'i açıklayacaktır Mclaren. Ha bu durum Segio için kötü oldu. Umarım bir backup planı vardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir