Vettel "Yeterki Kazanayım, Para İstemiyorum"

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, gözünün çok para kazanmakta olmadığını sadece kendisine yarış galibiyeti getirecek rekabetçi bir araç istediğini belirtti.

BMW Sauber ve Toro Rosso ile spora etkileyici bir giriş yapan Alman pilot, henüz geride 17 yarış bırakmasına rağmen geleceğin yıldızlarından birisi olarak görülüyor.

David Coulthard’ın emekli olacağını açıklamasının ardından Vettel’in gelecek sene Red Bull’a geçmesi bekleniyor.

Vettel mevcut durumdan memnun olduğunu belirtti ancak yarış kazanmak istediğini kabul etti.

Vettel "Bugünlerden memnunum ancak açım. Daha fazlasını istiyorum. Durumdan çok memnunum ancak amacım rekabetçi bir araçta olmak ve galibiyet için mücadele etmek. Öncelik bu."

"Yiyecek yemek ve bazı akşamlar restorana gitmek gibi her şeyin yanında en önemli şey yarışmak."

"Eğer çok para kazanıp orta sırada bir araçla yarışmak ve parasız, bir çadırda yaşayarak her sabah bir şişe su ile dişleri fırçalayıp en iyi araca sahip olmak arasında tercih yapacak olsam kesinlikle griddeki en iyi aracı seçerim." dedi.

Alman pilot aynı zamanda Toro Rosso’nun geleceğinden endişe duymadığını söyledi.

Vettel "Hayır, endişeli değilim. Ben kafamı koyup elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Geçen sene Japonya ve Çin yarışlarının ardından herkes Formula 1’i hak ettiğimi kanıtladığımı belirtti."

"Bilmiyorum, ben en iyisini yapmaya çalıştım ve bundan daha fazlasını yapamam. Ben bunları düşünmenin pist üzerinde performansa negatif etkisi olduğunu düşünüyorum." dedi.


Yorumlar

  1. vettel ile ilgili her habere yorum yapmısındır ısrarlada yapacagım:) onun ferrari de olmasını istiyorum belki 2 belki 3 yıl sonra ama mutlaka ferrari de olmasını istiyorum o zamana kadar kendini daha da geliştirecektir…

  2. Vettel de elbette yarış kazandıkça paranın kendiliğinden geleceğini biliyor, çakaaall…

  3. Bence`de buyuk takima gecmesinde bir sakinca yok, Lewis Heikki Kubica Nelson caylak sezonlarinda hata yaptilar ve yapmaya devam ediyorlar, ne oluyor ki? 3 yaris hata yapmissindir, yerden yere vurulmussundur, son yarisi kazanirsin yine kral derler 🙂

  4. tamam apocanım ama Hamiltonın yaşı 22 idi şuan Vettel kaç yaşında 1-2 sene daha yarışması lazım bence henüz erken büyük takım için..

  5. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    ben iki sene sonra demedim iki sene sonra olsa üçüncü senenin başında olur ben vettel redbullardan sonra ferraride olacağnı sölüyorum bnde az önce sana cevap vermedim sadece yorum yaptım ama şimdiki sana cevap olsun arkadaşım

  6. sinan  bilir avatarı

    dikkat ettiysen ben ferrari veya başka bi takım adı kullanmadım.nasıl kendini bana cevap vermek zorunda hissettin çok garip.sadece biraz daha pişmesi lazım dedim.ben vetteli senden çok severim.umarım şampiyon olabileceği bi takıma geçer.umarım bu takımda BMW olur.ama henüz erken en az 1 sene daha toro rosso veya red bullda geçirmesi lazım.ayrıca ben pişmesi lazım diyorum sen 2 sene sonra görürsün diyosun.arakadşım 2 sene pişmesi için yeterli ayrıca bunuda belirtmek isterim sana.

  7. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Mc Laren ve sinan bilir arkadaşım sizlere

    iki sene içinde görürsünüz nereye gittiğini vettel in

  8. sinan  bilir avatarı

    bencede daha henüz en büyükler için yeterli değil.mesela hiç vettelin güzel bi geçişini hatırlamıyorum ben.hatta geçişini hatırlamıyorum 😀 evet istikrarlı ve hızlı ama bazı yönler eksik.

  9. Ferrari nerden geliyo aklınıza merak ediyorum.RedBull tutamayacaktır Vetteli bmw belkide mclaren de.

  10. şenol bunu hamilton dese cevabın ne olurdu merak ediyorum açıkçası 🙂 bence çokta şey istemiyorum. f1de yaş ortalaması artık iyice düştü ve yanlış hatırlamıyorsam ilk yarışına 19 yaşındayken çıkmıştı vettel ya da ilk resmi testleri olması lazım. yeteneği de yerinde. hamilton çaylaklığını mclarende geçiriyorsa vettel de çok iyi bir takımda iyi bir kariyer isteyebilir.

  11. çok şey istiyorsun biraz zaman geçsin biraz piş ondan sonra gerisi gelir..

  12. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    ferrari…….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir