Hamilton'dan Taraftarlara : Bunu Hepimiz İçin Yapacağım!

yazar:

kategori:

Mclaren Mercedes’in İngiliz pilotu Lewis Hamilton, bu hafta sonu yapılan Goodwood festivalinde taraftarlarına etkileyici bir söz verdi.

Hamilton her yıl düzenlenen Goodwood festivalinin bu seneki etkinliklerine katıldı ve Mclaren’in MP4 22 aracı ile gösteri turu attı izleyicilerin karşısında.

Hamilton organizasyon yerinde bulunan kalabalığa bulunduğu bir balkondan seslenerek, 1996 şampiyonu Damon Hill’den sonra şampyonluk kazanan ilk İngiliz olmak için çok çalıştığını belirtti.

Hamilton "Sizleri çok fazla umutlandırmak istemem ancak şunu bilmelisiniz ki şampiyonluğu hepimiz adına kazanmak için çok fazla çalışıyorum, bana inanın." dedi.


Yorumlar

  1. burak karahanlı avatarı
    burak karahanlı

    Allah karına sabır versim hamilton.

  2. burak karahanlı avatarı
    burak karahanlı

    yürü be hamilton kim tutar seni.maşallah bu adamda ne kadar çok konusuyor.mahalle kadınları gibi.sürekli kendini en tepede görüyor.babasınında simsiiyah suratı ve öfkeli bakışlarını görüyoruz her zaman.hırs gözünü kör etmiş bunların ailede ırsi herhalde

  3. Valla yine her zamanki nedenden ötürü Lewis'in Alonso'yu geçtiğine karşı çıkıyorum.

    Ayrıca hatalar yapmazsa sözünü tutar…

  4. Bu hamilton u milletin sevmemesinin nedeni ne biliyormusunuz. Hem bizm Kimi yi Hemde Alonso yu bi güzel alt etmesi. Millet pilot tuttuğu için geri dönüş yapamıyorlar. Aslında Hamilton un müthiş bir pilot olduğunu gayet iyi biliyorlar. Ben Mclaren takımını tutarım. Benim için sorun yok sadece iyi yarış çıkarsın yeter. Ama diğer arkadaşlar için durum farklı.

  5. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    adam star verecek tabi :))

  6. ilgiltere de ünlü ya ondan olmasın.Zorla demeç vermiyordur

  7. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    yapacaksan kendin için yap bee
    o zaman zaten onlar içinde yapmış olursun…

  8. sercan sipahi avatarı
    sercan sipahi

    offf… amma demeç veriyo bu da bee:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir