Perez: "Çok Memnunum Ancak Daha İyi Olmak İsterdim"

yazar:

kategori:

Perez “Açıkçası çok memnun kaldım ancak öndeki araçlara bu kadar yakın olduğunuzda daha da gelişmek istiyorsunuz. O açıdan biraz hayalkırıklığı yaşıyorum. Ancak sıralamalardan önce bana 7.liği verseniz hemen kabul ederdim.”

“Sıralamalarda rahatlayıp işime odaklandım. Günün sonunda yarış pilotuyum ve tüm hayatım boyunca bu işi yaptım. Araca bindiğim anda dış dünyadaki her şeyi unutuyorum ve işime odaklanıyorum.”

“Yarın kendi vatandaşlarım önüde yarışacağım, bu da beni çok gururlandırıyor. Gridin temiz tarafından başlayacağım. İyi bir start almayı ve Meksikalı taraftarlarıma harika bir şov yapmayı umuyorum.” dedi.

Sıralamalarda 13. olan ve yarışa 3 sıra cezası nedeniyle 16. sıradan başlayacak olan Jenson Button ise “Ne olduğunu bilmiyorum. Aracımda denge ya da yol tutuşu yoktu. Performans yoktu. Tüm hafta sonu çok hızlı görününce bu çok zor bir durum. Ancak sıralamalarda performansımızın nereye gittiğini bilmiyorum. Bu ilk defa başımıza gelen bir şey değil.”

“Tuhaftı çünkü Valtteri Bottas’ın birinci seansta en hızlı isim olduğunu, takım arkadaşının ise 2. seansa dahi kalamadığını gördük. 3 sıra cezamla 16. sıradan başlayacağım ve bu ideal değil. Hem gridde gerilerden hem de kirli taraftan başlıyor olacağım.” dedi.


Yorumlar

  1. button dan yine aynı hikayeler.ayar konusunda başka şeyler yapmalı

  2. Yusuf  Hitay avatarı
    Ancak sıralamalarda performansımızın nereye gittiğini bilmiyorum.

    her zamanki gibi olan bitenle ilgili hiçbir şey bilmeyen ve istisnasız her yarış kayma yaşayan, müthiş araç profesörü button'ın inşa ettiği araçtan ne olur allasen? button'ın fikirleri üzerine inşa edilen her araç mclaren için hüsranın habercisi olmaya devam edecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir