Hamilton: "Çok Aldatıcı Bir Seanstı Bu Yüzden 5.likten Memnun Olmalıyım"

yazar:

kategori:

Red Bull’la mücadele etmesi beklenen Hamilton sıralamaları 5. sırada tamamlarken takım arkadaşı Nico Rosberg, sıralamaların 2. seansında 14. sırada kalarak elendi.

Hamilton “Gerçekten bugün öğleden sonra aldatıcıydı bu yüzden beşincilikten memnun kalmalıyım. Ancak tabi ki ilk iki çizgi için mücadele etmek isterdim. Aracım hızlıydı ve dengesi iyiydi ancak lastikleri çalıştıramadım.”

“Pist son antrenman seansına göre tamamiyle farklıydı. Arka taraf çok rüzgarlıydı bu yüzden araç çok etklendi. Antrenmanlarda aracım gerçekten güçlüydü bu yüzden yarın için iyi ayarlara sahip olduğumuzu düşünüyorum. İyi bir kalkış yapmalıyım. Bunu başarırsam oynamak için çok alanımız olacak.” dedi.

Rosberg “Bugün lastiklerimi çalışma aralığına getirme konusunda gerçekten sorunlar yaşadım ve son seansa kalamamak büyük hayalkırıklığı. Koşullara uygun davranmak gerekiyordu ve çok yumuşak pist yüzeyinde bu zordu. Bugün çok fazla sürpriz gördük.”

“Yarın daha sıcak olacak ve böylece durum daha iyi olabilir ancak bu kadar geriden başlamak ideal değil. Yarış performansımız üzerinde çok çalıştık bu yüzden aracımız yarın güçlü olmalı. İlerlemek, önümdekileri geçmek ve iyi puanlar almak için çok zorlayacağım.” dedi.

 

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir