Alonso Abu Dhabi'den Sonra Şiddetli Sırt ve Baş Ağrıları Çekmiş

yazar:

kategori:

Alonso, Abu Dhabi’de ikinci pitlerden çıkarken Toro Rosso pilotu Jean Eric Vergne ile yan yana gelince pist dışına taşmış ve tümsekten yüksek hızda sıçramıştı. O esnada araçta bulunan sensör Alonso’nun 25 G kuvvete maruz kaldığını göstermişti.

Abu Dhabi’den sonra ağrılar yaşadığını söyleyen Alonso, Amerika’da da seanslar arasında sırtında ağrı olduğunu söyledi.

Alonso “Sırtım sorun değil. Abu Dhabi’den 3-4 saat sonra iyiydim ancak medikal kontroller yapıldığında sol kolumda ve bacağımda biraz hassasiyet eksiği gördüler ve biraz endişelendiler.”

“Olayın ardından çok fazla baş ağrısı çektim çünkü  sinirlerim etkilenmişti ve kafamda yeteri kadar kan basıncı yoktu. Akşamları çok zordu ancak yavaş yavaş geçiyor.”

“Dün ve bu sabah kalktığımda biraz sancı vardı ancak arabaya bindiğinizde bunu unutuyorsunuz.” dedi.


Yorumlar

  1. Yaş ilerliyor. Üstelik uzun yıllardır en iyi olmayan araçlarla hem de sürekli iyi pilotlara karşı mücadele ederken hem psikolojik hem de fiziksel olarak çok yıprandı Alonso. Bu nedenle de 2015'te zirvedeki takımların ilk tercihi, yıpranmış ve yaşlanmış tecrübeli Alonso yerine daha genç ve dinamik Vettel olur diye tahmin ediyorum.

  2. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Sanki sen kurtaracan ferrariyi.Herkes kendi halinde ama sen kendini riske atıyorsun.Bırakıver git ameliyat filan ol. Bırak vetel 2 saniye hızlı aracıyla turlasın dursun.Sana ne?Yavaş araçla kahramanlık yapacam diye uğraşma.Kimseye yaranamazsın.Son yarışlara kadar nasıl çırpındığını kimseler hatırlamayacak.Hatırlanacak tek şey newey olacaktır.

  3. teşekkür ederim.

  4. Sanırım performans amaçlı kötü oturuş pozisyonundan kaynaklanıyor. Yakında FIA el atabilir.

    Sırtında bir kez arıza oldu mu daha kolay kolay düzelmez. Geçmiş ola. TV'den büyük bir darbe gibi görünmedi ama tahmin edemeyiz tabi.

  5. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Yük zıplama sırasında binmedi arkadaşlar, zıpladıktan sonra düştüğünde ani fren yapmasından kaynaklandı, havada frene bastı gibi bişey, düşer düşmez zaten şikan girdiler. Havadan frenlen yere düşmüş gibi çakıldı adam. Petrovda uctu ama fren yapmadan devam etti.

  6. Duhan Peker avatarı

    Aynen çok şiddetli bir zıplama olmuştu hatta hiç unutmam direksiyon yuvasından çıkmıştı.

  7. ahaha 😀 10 numara 5 yıldızım 😀

  8. Petrov'un 2011 Malezya'da yaşadığını düşünemiyorum o zaman. Ya bunlar abartıyor, ya da Petrov koltuğu kaybetmeyeyim diye 10 numara 5 yıldızım demiş. 😀

  9. Şu olayın olduğu bir video ya da link paylaşabilecek birisi var mı? Yarışı izlememiştim merak ediyorum nasıl olduğunu.

  10. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Bunlar çok iyi sporcular bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Zaten eğer seneye araba çok iyi olursa sırt ağrısıyla da kazanırlar merak etme 🙂

  11. Bunlar pek iyi haberler degil.Seneye Raikkonen ağrilarindan kurtulmus,rahatlayip uzun bi dinlenme surecinden gecmis olarak gelcek Alonso'nun da bi sekilde bu durumu cozmesi gerek bu agrilar seneye net olumsuz etkiler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir