Marko: "Vettel Tek Başına Hamilton – Rosberg İkilisinden Daha İyi"

yazar:

kategori:

Vettel, bugün kazanırsa art arda 8. zaferini kazanmış olacak ve bir sezonda art arda kazanma rekorunun da sahibi olacak.

Marko “Her zaman Mercedes’in Formula 1’deki en iyi pilot kadrosuna sahip olduğunu söylediğini duyuyorum.”

“Vettel tek başına Rosberg ve Hamilton birlikteliğinden daha iyi. Bu bir gerçek.” dedi.

Marko bu yorumu bu seneki puan durumuna bakarak yapıyor. Vettel şu ana kadar 347 puan toplarken Mercedes sürücüleri topkam 334 puan topladılar.

Bunun dışında Vettel Amerika GP’ye kadar 37’si galibiyet olmak üzere toplamda 60 kere podyuma çıkarken Hamilton – Rosberg ikilisi 25’i galibiyet olmak üzere 65 kez podyuma çıktılar.


Yorumlar

“Marko: "Vettel Tek Başına Hamilton – Rosberg İkilisinden Daha İyi"” için 30 yanıt

  1. Bana öyle araç verin bırak hamilton rosbergi scuhamer ve sennayı bile yenerim 😀 .

  2. Küçük şefim bugün fazla sinirlenmişsin ateşlenmişsin sen. Kendini yorma küçük şef ☺ ☺ Seni daha Vettelin nikahına götürecem ben ☻ ☻

  3. bilerek balık hafızalı olmayı yada hiç olmayacak şeyler üstünden konuşmayı okadar seviyoruz ki..

    1.si, Marko'nun bu zamana kadar ben sallayıp tuttuğunu görmedim, evet abartılı konuştuğu çok ama yanlış konuşmuyor. Hızlıyız dediği zaman hızlılardı, yarışlarda zorlasak herkese tur bindiririz dediğinde red-bull'un ne kadar hızlı olduğunu unutmayın yada bu sezon başı biraz zorlanacağız çünkü lastikleri anlayamadık yada buna benzer şeyler sölediğinde de Marko hep haklı çıktı. Kaldı ki hepsini geçtim, yorumda ne diyor :

    "Marko bu yorumu bu seneki puan durumuna bakarak yapıyor. Vettel şu ana kadar 347 puan toplarken Mercedes sürücüleri topkam 334 puan topladılar."

    Hadi çamur atmaya çalışıyorsunuz da okuma yazmanız da mı yok, haberin başlığına bakıp yorum yapma gibi çok kötü alışkanlıkları olan arkadaşlar var sitede, yazık.

    Kaldı ki Vettel geldiğinden beri her sene üstüne koyan, gelişen ve aracının hakkını veren bir pilot, araçla ne yapması gerekiyorsa onu yapıyor. O araçla yarışsa bu araçla yarışsa lafları çok demode. Senna 93'ten sonra McLaren'den ayrılmasaydı, Schumacher 96'ta Ferrari'ye geçmeseydi, Alonso Ferrari'ye gitmeseydi, Kimi kovulmasaydı, Vettel Red-bull'a geçmeseydi gibi tarihin akışını değiştirecek tüm bu olayları konuşmaya gerek yok. Şüphesiz bunlar olmasaydı bugün tarihte bambaşka şeyler yazıyor olurdu. Oyüzden -se, -sa ekleriyle konuşmaya gerek yok.

    Ve asıl şöle bi durum var. Madem bu adam yeteri kadar hızlı değil, hala kötü bir pilot, hala gelişmesi gereken çok yol var sizin dediğiniz gibi. Her yıl böle gelişmeye devam ederse, her savaşından güçlenerek çıkarsa ve performansının zirvesine ulaşırsa ozaman ne olacak hiç düşündünüz mü?

  4. raikonen ve hamiltonu izledik en iyi araçlarıda verdiler altlarına sonuçları ortada . senna,nın kullandığı mclaren,i schumi,ye verselerdi bütün yarışları kazanır 17,dide 17 yapardı . bu nasıl mantıkdır onu bu kullansadı şu kullansaydı . emin ol hamilto,nun şampiyon olduğu aracı vettel,e ver 11 . 12 yarış kazanırdı

  5. Kimi nin bir karikatür fotosu vardı bulamadım avusturalyada kazandıktan sonra şezlonk üzerinde finiş çizgisini gecerken. Kimi, alo.ham. böyle bir araca pit duvarına sahip olsa aglamadan, güvenlik aracı arkasında hız levhalarına çarpmadan tur bindireceği aracların yoldan çekilmesini istmeden çok rahat bir şekilde vettelin yaptıgının iki katını yaparlar. marko amca biraz boşa sallamışsın kusura bakma.gördük macaristanda kiminin arkasında aglaya aglaya bitirdi yarışı.

  6. torro rosso,yu kim tasarlıyor arkadaşlar . vettelin yarış kazandığı kıl payı kaçırdığı birincilik üçüncülükler aldığı başarılar ortadan . şimdi torro rosso neden gerilerde newey bıraktımı bu torro rosso,yu . newey dua etsinki eline devamlı aç gözlü devamlı kazanmak isteyen bir vettel gibi pilot geçmiş

  7. burak bilgin avatarı

    Ha bu kadar adam yanlış biliyor Marko paşa ? Sadece aynı aracı herkese verin ve sonucu görün. Yarışı Raikkonen kazanır, en çok geçişi Hamilton yapar ve kesinlikle HULK ilk 3 te olur, Raikkönen'den sonra destekleyeceğim pilottur tabi harcanmazsa.

  8. niye newey,e dua etsinler aracı newey,mi kullanıyor

  9. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Yav He He 🙂

    Utanmasa Schumi İle Senna'yı Toplasan 1 Vettel Etmez Diyecek.

    Yatın Kalkın Newey'e Dua Edin.

  10. ufuk kalender avatarı
    ufuk kalender

    mehmet günaydın kardeşim az söyledin ya vettel bütün pilotlardan iyidir 😀 tartının bi tarafına vettel diğer tarafına diğer sürücüleri koysan yine hızını alamayacan 😀 yürü be 😀 bu seneki race of championsta nolduğunu biliyoruz. ha ortalığı bulandırmak için yapıyorum diyosan başarılı bi hamleydi 😀

  11. Duhan Peker avatarı

    Red Bull en hızlı aracı elinde bulundurmasına rağmen neden her seferinde mağdur edebiyatı yapıyor.

  12. Tipik bir Avusturyali bu adam. Bunlar böyledir Firsati iyi degerlendirirler hic olmadik yerde hic olmayacak sekilde sacma sapan aciklama yaparlarki ön plana cikmayi ve övünmeyi cok severler. Bunu bildigim icin bu adamin söylediklerini hicte ciddiye almiyorum. Önce söyleyene bakacaksin mantigi, Söylenenin hicte önemi yok. Canin Cehenneme MARKO.

  13. Aptalca bir açiklama olmus,hiçbir zaman iki pilotla tek pilot karsilastirilamaz,çunki zaten takimlar iki pilotla yarisiyorlar,uç pilotla yarissalar,ve esit araçlar verilse ancak topladiklari puan bakimindan ayni takimdaki bir pilot iki pilota bedel denilebilir,ayrica Hamilton hiz bakimindan yaristigi donemdeki hiçbir pilotla karsilastirilamayacak kadar hizli bir pilot…

  14. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    O malum araç hamilton veya rosbergin altında olsaydı nasıl olurdu acaba hiç düşündün mü marku amca.

  15. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Vettel extra hızlı falan değil arkadaşlar, eşit şartlarda bir çok pilottan geri kalacaktır. Aracını hiç mi izlemiyorsunuz, millet kontralarlan boğuşurken adam yağ gibi akıyor. Sol ise sol, sağ ise sağ, sol sağ sol yaptığı hiç görülmüyor. Adam dün bir ara tek eliylen kullanıyordu yahu.

  16. Marko dayı attın bir odun ateşe söndür söndürebilirsen 😀 ortalık 56 ya gider şimdi.

  17. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Bu Marko da ilginç adam yahu adam ortalığı kızıştırmada bire bir.Tam ortalık sakinleşiyor diyoruz içimizden zırt bu adam çıkıyor bakıyosun ortalık alev almış 😀

    Özellikle saf hızda bence Vettel çok daha iyi diğer pilotlara göre ayrıca daha genç ve her yıl üstüne koyarak gidiyor farkındaysanız.Bu senenin pilotu Vettel'dir bana göre resmen hatasız sürdü adam.

  18. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Bu bilinen bir gerçek hatta Alonso Hamilton Rosber üçünü bir araca koyun bir Vettel etmez Vettel gelmiş geçmiş en büyük pilottur kesin ve net tartışılmayacak bir konu.

  19. Şu anda bence en etkileyici isimler Alonso ve Hulkenberg, ikisi de yarış kazanmak için yeteri kadar hızlı olmayan araçlarla zirvedekileri sıkıntıya sokabiliyor . Vettel'in aracının çok iyi olması onu bu açıdan değerlendirmemizi engelliyo malesef. Sauber ile neler yapabilirdi mesela bilmiyoruz. Her şeye rağmen Niko-Lewis ikilisi ile istatistiksel olarak kıyaslama yapıldığında adam haklı beyler 🙂 Saf hız olarak belki gridin en hızlısı Lewis olabilir ama burda adam o açıdan yaklaşmamış o yüzden diyecek bişey yok 🙂

  20. Yanlış Redbull herkesten iyi olacaktı.

  21. Redbull önümüzdeki senelerde hızlı bir araç üretemeyince (ve buna en yakın tarih önümüzdeki sezon gibi görünüyor.) Vettel gerilerde kalmaya başlayınca sendroma girecek yavaş bir araçla neler yapabilecek o zmn gerçek pilotluğunu göreceğiz. Vettel şu ana kadar hiç kötü araçla yarışmadı

  22. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    İster Red Bull, ister başka birşeyden olsun, Vettel 2010'dan itibaren Gridin en hızlı pilotu.. Birkaç yıl içerisinde performansının en uç noktalarına ulaştığında karşısına kim gelirse gelsin hepsini yenebilecek güçte olacak. Belki de şuanda öyledir.

  23. He marko he

  24. marko efendi vettelin aracının kopyasından hamıltonada ver bakalım o zaman vettel webber ikilisinden de hamılton iyi olur

  25. Red-bull koymadan sek içmiş

  26. MSC-ALO-RAI  avatarı

    Allah sana akıl fikir versin

  27. Marko sivil hayatta karşıma çıkma ilk gördüğüm yerde vururum seni.

  28. ahh kızlar bilirsin ben onları seviyorum seviyorum ve nefret ediyorum anlıyormusun? seviyorum ve nefret ediyorum.

    işte bu kadar alakasız

  29. ferrari team avatarı

    Sanki Hamilton – Rosberg ikilisinde de Redbull var da geri kalmışlar ..Saçma bir demeç olmuş..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir