Kovalainen Umulanı Başardığından Emin

yazar:

kategori:

Fin pilot Lotus aracını ilk kez sürüyordu ve Austin’deki sıralamalarda takım arkadaşı Romain Grosjean’ın yarım saniye gerisinde kaldı.

Kovalainen sıralamalar sonunda sonucundan mutlu olduğunu söyledi.

“Evet çok mutluyum. Ne umulduğunu bilmiyorum, dünden sonra sakin kalmam önemliydi, belki düşünülenden biraz daha iyiyimdir.”

“Sıralamalar her zaman çok yakın olmuştur ve küçük bir hata veya biraz daha farklı lastik ısısı birşeyleri değiştirebilir.”

“Bugün biraz aldatıcıydı, özellikle bulutlar görününce lastik sıcaklıkları ile biraz sorun yaşadım. Belki elimden gelenin en iyisini yapamamışımdır.”

“Ancak sonuç olarak tatmin oldum. Bugün daha fazlasını yapamazdım. Kötü değil.”


Yorumlar

  1. Cuma günü Alsancak'ta takılırken tek başıma twitter'tan tüm gazeteci ve pilotları mentionlamıştım. O an FP2 devam ediyordu yanlış hatırlamıyorsam. Andrew Benson (BBC Sport'Un adamlarından) FP2 yarış simülasyonu tur zamanlarını paylaşmıştı. Adama "Kovalainen?" diye sordum. "Grosjean ile 0.9 saniye fark var yaklaşık" cevabını aldım 5 dakika içinde (genelde gazeteciler mention'ları takmazlar). Yine yazdım "Gelişeceğine inancım var." gibi şeyler.

    Sıralama turunu izlerken Q3'e kalırsa şaşırmayacağımı da twitter'dan eklemiştim. Kaldı ve şaşırmadım. Aferim Kovalainen yarışta da bu şansını iyi kullan. Sana koltuk vermeyip paralı pilotlara verenler utansın.

  2. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    iyi iş çıkardık darısı yarışa süpriz olursa podyum bile olabilir

  3. Normal şartlarda Q3'e kalamayacağı tahminimi söyledim. Bunda bilinen ne var?

  4. ayhan nahya avatarı

    "Evet çok mutluyum. Ne umulduğunu bilmiyorum, dünden sonra sakin kalmam önemliydi, belki düşünülenden biraz daha iyiyimdir."

    güzel ve mütevazi, umarım gridde yer bulursun

  5. kasknda angry birds nerde 😀

  6. herkesin bildiği şeyi yazmaktansa , yazmamak daha iyi

    evet vettel polu aldı

    çünkü en hızlı turu o attı

    aynı mantık

  7. Hiç yorum yapmayalım mı. zaten olmuş olanı görüyoruz yoruma gerek yok adam gayet mantıklı şeyler söylemiş kendi kendine atarlanıyosun.

  8. Button, Massa ve Rosberg den iyiymiş ki kalmış q3 e

    olmasa, olsa, şoyle olsa, boyle olsa ile olmuyor bu işler

  9. Açıkçası son seansa kalamamasını bekliyordum. Öyle de oldu aslında. Button, Massa ve Rosberg gümlemese kalamazdı. Ama performansı kendisinin de dediği gibi bekleneni verebildi. Hiç bilmediği araca oturmuş bir pilottan ne bekliyorduk ki…

  10. Bence de iyiydin Heiki hocam bi de startta sıra kaparsan tamam işte , ara verdikten sonra direk podyum yapacak halin yok ya 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir